9
-
#9 Ha azonnal kell raktárról, akkor annyi. Ha tudsz rá várni pár hetet akkor rendeld meg olyan helyről, ahol nincs túlárazva. -
Macropus Rufus #8 "Hát igen, az már más kérdés, hogy 140ezerért tudsz venni egy 1050Ti-t és akkor lesz egy alsókategóriás videokártyád ami önmagában még semmire sem használható, vagy rádobsz még 40-et egy PS5-höz"
hát most nézegettem pár oldalt... 240-250k környékén vannak a PS5 vasak.
-
#7 A durva az hogy konzolból olyant is lehet hogy levesz a 140ből 30at és 110ezerért Xbox series S ami jó sima fullHD játékra bekapcsolt RTXel, míg az 1050ti lassan arra se lesz elég, és az csak videokártya, míg egy konzol a komplett gép -
#6 Hát igen, az már más kérdés, hogy 140ezerért tudsz venni egy 1050Ti-t és akkor lesz egy alsókategóriás videokártyád ami önmagában még semmire sem használható, vagy rádobsz még 40-et egy PS5-höz, amivel PCs high körüli grafikán tolhatod a legújabb játékokat 4k-ban. Ilyen árak mellett csak azok fognak gamer gépet építeni, akik megtehetik és nem zavarja őket a pofátlan túlárazás. -
#5 Nem mindenkinek felel meg a konzol Nekem is csak másodlagos eszköz, mindig is az lesz. -
robicarlos6 #4 El kell felejteni ennyire egyszerű.Nekem is már csak netezésre van a pc. -
ntex #3 Engem ez sajna nem vígasztal, PC-m van csak :D -
robicarlos6 #2 Konzol szerencsére egyre több van főleg ps5 -
ntex #1 Drágulások, chiphiány, anyámkínjahiány, kriptovaluta bányászok, scalperek... Szép kilátások elé néz a gaming ágazat