12
  • lac coo
    #12
    A víz és porállóság megint kimarad ??? azért nagy kár ...
  • repvez
    #11
    ja valóban a kettő egy és ugyan az , egy nem pro iphone áráért egy pro verzios xiaomit kapsz, mert ugyan az egy iphonnal már 2x többe kerülne. ,de ott még nincs gyorstöltés se .
    A macro funciot most elöször hozta be az apple, mikozben már mindenkimás kb 5 éve is már tudta.
    DE azért rohanjon mindenki almát venni mert ugyan azt eladja ujra drágán.

    És nem értem, hogy mi a probléma azzall ha a forumba a problémákrol irnak, általában ez a lényege a forumnak, hogy azt amit a PR szöveg nem emel ki és nincs benne a leirásba azt megkérdezik és megprobálnak rá megoldást találni.
    És általában elég jo a terméktámogatás is, meg a costum romokkal is elég sokáig foglalkoznak figyelve a felhasználoi igényekre kérésekre.

    4éve van mix2s-em és még a mult héten is jött rá friisités 12,5 MIUI. vagyis 4 föverzio android . ém még mindig a gyári romot használom abbol a legfrissebbet, még egyszer sem volt problémám a szoftverrel vagy a készülékkel.
    Egyedül a 4k video felvételt nem szereti sokáig, de több ezer fotot készitettem vele gond nélkül télen nyáron porba , övtokban hordva , a kijelzoje nem karcos és nncs betörve. a sarkoknál látszik kis festék kopás.
  • lac coo
    #10
    Volt Hüvelyem is, nem egy és nem is olcsó, azon is éreztem mindig, hogy kínai.... Van akinek jó, van akinek nem ... Videóban meg DJI- on kívül semmi kínai hw-t nem láttam még ami jó lenne ... Teléefon, sportkamera... mindig érezhetően olyan "kínais .." ..
  • Vanek úr
    #9
    Nálam Poco X3 Pro van, és semmi, ismétlem: semmi hibája nincs (azon kívül, amit már valaki megemlített, hogy viszonylag nagy a mérete - pláne a régi Thor-om mellett). Nem indul újra, nem fagy, nem rossz a videó minősége, és nincs satöbbi sem. Pedig az is 'kicikínai', sőt, 'Sziamiaú' termék (a Thor meg még egy 'noname' (Vernee) kínai gyártó terméke, de ott sincs se fagyás, se újraindulás). De láttam már olyan ismerősömet, aki MI 11-gyel is boldogan elvan a fenti hibák nélkül. De ítélkezz nyugodtan valós ismeretek nélkül. :)
  • lac coo
    #8
    Én Mi 11 -et akartam venni, de forumos user tapasztalatok eléggé lelomboztak így maradok anná laz álláspontnál, hogy akínai az csak kínai ... Fagyások ,napi többszöri újraindulások ,rossz minőségű videó stb stb stb ...
  • wraithLord
    #7
    És írtam vagy céloztam rá, hogy nem arról szól a cikk vagy nem gyártanak drága telefont?
  • zola2000
    #6
    "mert gyártanak relatíve olcsó és tényleg nagyon jó készüléktípusokat"

    is, de a cikkben 750eurósról van szó, ami pont a (nem pro) iPhone 13 ára.
  • zola2000
    #5
    Lineage OSel működnek a banki pénzügyi appok, nem rosszabb a felhasználói élmény mint miui 12.5el? Ami különben elég komoly fejlődés MIUI 11 után, nem tudom hogy a többi gyártótól mennyire marad el...

    Mert különben a Xiaomi sem kémkedhet (sokkal) többet mint amennyit EU szabályok szerint megtehet pont mint a Google/Facebook stb. Snowden óta tudjuk hogy működik ez.
  • nlght
    #4
    1. Lineage OS kell rá hogy ne küldje el az összes adatod a kínai nagy testvérnek. MIUI hazatelefonál egyfolytában.
    2. Viszont csak péklapát 2 kezes szar van már a kínálatban, az meg nem kell. Régen ezt phabletnek hívták és külön kategória volt. Majd ha lesz 6 col alatti akkor érdekelhet. Nem értem miért nem gyártanak 1 kezes telókat...
  • wraithLord
    #3
    A Xiaomi manapság már nem Sziamiaú, hanem egyike a világ legnagyobb gyártóinak. :D 8 éve még teljesen érthető lett volna így tekinteni rá.
    Amúgy igen, fórumon általában problémákról kérdeznek, írnak, elég fura lenne, ha tele lenne senki se kérdezte ajnározással. :D Ez max. az adott bolt oldalán a jóváhagyott vásárlói értékeléseknél fordul elő. És egyébként is, minden létező terméket legalább annyian fikáznak, mint szeretnek.

    Nekem nem volt még Xiaomim, de rengeteg barátom/ismerősöm azt vesz, mert gyártanak relatíve olcsó és tényleg nagyon jó készüléktípusokat. Minőségben, megbízhatóságban pedig teljesen ugyanott van, mint bármelyik másik.
  • anubys1984
    #2
    Bármelyik fórumra benézhetsz, értelemszerűen a problémákkal kapcsolatban fognak kérdezni. Ez márkától független.
    Amúgy öt éve váltottam Xiaomi-ra, és a következő telefonom is az lesz majd.
  • lac coo
    #1
    Ezek a sziamiauk papiron mindig utnek...Aztan az ember beleolvas egy user forumba es menekul elole....