9
Mortal Online 2
-
JonasSandor #9 3 napja jött ki teljes verzióban. -
#8 Első Magyar Mortal Online 2 Discord annak a kis & szűk rétegnek, akik tervezik, hogy hosszú távon játszanak majd a játékkal.
Egyéb információkat és leírásokat is ide ígyekezzük majd feltölteni.
Discord -
Vykos1988 #7 Sziasztok tud valaki Discord linket küldeni, ahol lehet Magyarokkal játszani :)
Utoljára szerkesztette: Vykos1988, 2021.11.27. 16:49:28 -
#6 Hasznos linkek:
Mortal Online 2 MAP
Karakter tervező
Könyveket melyik árusnál melyik városban találod..
-
#5 20 óra játék után ,a tapasztalat az, hogy jól néz ki, és 30-40 játékos közelében se laggolt be.. Ez a része rendben van.
A bugok, hát early access...szóval biztos lesz ezen a téren gond, de amit én néztem az teljesen rendben volt..
MMORPG = Hackerek..:)
Nincs olyan játék amiben ez ne lenne valós probléma... elég sok GM van, havi dijjas a játék, remélem erre is oda figyelnek majd.. -
#4 Nem a játékmechanikával volt gond, induláskor az egész egy merő bughalmaz volt meg baromi lagos. Aztán később rengeteg hacker volt akikkel nem nagyon tudtak mit kezdeni, amikor meg igen addigra majdnem kihalt a játék. -
#3 Akkor érdemes kiprobálni:
MOrtal Online 2
Én eddig 15 órát toltam, alapok hasonlítanak az első részre...:)
Nekem speciel az is tetszett..:)
Utoljára szerkesztette: Massive Attack, 2021.09.09. 10:00:03 -
#2 En az elso resz utan eleg szkeptikus vagyok. Azt az elsok kozott toltam, meg megvan a fem dobozos kiadas.
Miost meg kivarok, hogy mi lesz ebbol. -
#1 Sziasztok,
Steam en stress teszt van, 12. ig lehet kiprobálni ingyen.
Első részével sokat játszottam, magyarokat keresek a második részhez illetve tapasztalatokat szeretnék cserélni.
5 éve készítettem még az első részről egy videót:
Utoljára szerkesztette: Massive Attack, 2021.09.09. 05:15:14