3
  • zetortraktor
    #3
    Ez most nem volt túl hozzáértő megjegyzés.

    1. Konkrétan manapság csak és kizárólag az első hétvége jelent indikátort. Az mutatja meg a hajlandóság fokát a moziba járásra. Az mutatja meg, hogy lehet érdeklődést generálni, minden a portékán és annak tálalásán múlik. Aki bízik a portékában, az persze, hogy piacra küldi, hiszen ha elkapkodják, akkor neki lehet állni a folytatásnak (azaz, az újabb bevételi forrás minél hamarabbi elkészítésének).

    2. Az Eternals megjelenését semmilyen szempontból nem befolyásolja a Shang-Chi. Mármint a megjelenés tényét nem. A mikéntje lesz beszédes. Hogy Disney+ vagy sem. Mert abból sok minden következtetést le lehet vonni. A Black Widow több pénzt hozott moziban és még a Disney+ is hozzájön, de ha az Eternals ennek ellenére exkluzív marad, akkor az sok mindent el fog mondani arról, mit jelent a Shang-Chi szereplése.
  • And37
    #2
    "elso hétévége egyetlen épeszu elemzonek sem jelent egyételmu indikátort pro vagy kontra" - tombol USA-ban koronavírus épp? Igen. Elmentek moziba? Igen. Október elején jobban fog tombolni? Talán nem. Akkor bezavarhat? Valószínű nem, már senki nem akar lezárásokat.
    Nem vagyok semmiféle elemző, de ez egy logikus gondolatmenetnek tűnik, teljesen függetlenül a filmektől.
  • Ender Wiggin #1
    azt honnan tudjuk, hogy a sony miért döntött? az első hétévége egyetlen épeszű elemzőnek sem jelent egyételmű indikátort pro vagy kontra. az eternals megjelenése az, amit a shang chi befolyásol...