10
  • wraithLord
    #10
    Igen, szerintem is. De neki is voltak jó pillanatai, még ha annyira nem is nagy tehetség.
    Érdekes, hogy mindketten ugyanazt csinálják most. Sok zs-kategóriás filmet vállalnak annak ellenére, hogy annak idején blockbuster főszereplők voltak. Csak az indítattásuk tér el. (Egyik szimpla munkának tekinti, és nem érdekli, másik pedig mindent elvállal, mert nagyon kell neki a pénz - állítólag...)
  • Tetsuo
    #9
    Bruce Willis szintjén inkább Nicholas Cage-t lehetne említeni.
  • wraithLord
    #8
    Én nem látom ennyire rossznak a helyzetet, szerintem alapjábavéve egy oké színész, és belefér(t) még az 'A'-ba, ellenben JCVD azért elég karcos... :D
    Viszont Jack Nicholsonnal és Marlon Brandoval nem említeném egy lapon a nevét. Tök más kaliber, tök más színésztípus.
    De hogy ne csak full klisészinten forgó kivételes tehetségű színészeket említsünk, ugyanígy az említettekhez hasonló kaliber lehet Matthew McConaughey, Edward Norton, Christian Bale, Woody Harrelson és sokan mások a fiatalabb ismertebb színészek közül. Ha Harrelson még "fiatalabbnak" számít egyáltalán.
  • zetortraktor
    #7
    "Más karaktere meg nem igen van."

    Vagy csak folyton ilyen filmjeit láttad, mert bőven volt másféle is. Bőven. (Arról nem is beszélve, hogy mostanság sem ilyeneket játszik javarészt.)
  • Tetsuo
    #6
    Ugyanis Bruce Willis egy B kategóriás színész. Soha nem volt kiemelkedő a játéka, leginkább semmilyen játéka nem volt, csak fapofa, meg káromkodás. A szerepeket kapta, ami jó volt, az a szerep maga - az adott kor hangulatában. Ma már ezeket nem lehet folytatni, reprodukálni. Még Van Damme is jobb színész nála, szélesebb repertoárral, de Michael Caine, Jack Nicholson, Marlon Brando poros nyomába nem érhetett soha.
    Ezenfelül a tehetséget a siker mámorában sokan elvesztik, illetve kényelmesebb elfogadni bármilyen sz@r forgatókönyvet, akárki is rendez, ha fizet, mint kajtatni a jobb sztorikért, beleadni magát is a produkcióba.
    Bruce Willis fénykorában alátették a szerepeket, kétségtelen, mert felfigyeltek egyfajta cinikus, flegma, lezser karakterére, ami jól is állt neki azokban a filmekben. Más karaktere meg nem igen van.
  • wraithLord
    #5
    Igen, az előbbi egy ideje már nem létezik.
  • Cyberdog
    #4
    Két Bruce Willis nevű színész létezik. Az egyik A listás színész aki sikeres blockbusterekben játszik, a másik meg egy ZS kategóriás színész, szemétre való filmutánzatokban. Ez az utóbbinak a... ¿filmje?
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2021.09.05. 10:13:46
  • caprine #3
    Amennyi szerepe van ebben a filmben meg a multkori 10 gone bankrablósban is mintha az lenne a lényeg hogy minél hamarabb leforgassa a saját szerepét kb 2 nap, aztán tipli.
  • wraithLord
    #2
    Willisnek már egy ideje a minél kevesebb munka és a relatíve nagy pénz a lényeg, nem az, hogy jó legyen a film. Ebből kifolyólag csak zs-filmekben szerepel. Ahol ugyan nem kap olyan sokat, mint egy normális stúdió normális filmje esetén, de ahhoz képest, hogy mit várnak el tőle, jó pénz az. :D

    Van egy hasonló című '94-es film (Rutger Hauer, Ice T, Gary Busey), ez annak a "sikerét" akarja meglovagolni? :D
  • Tetsuo
    #1
    Hiszen Hollywoodban minden film zsé.