2
-
lammaer #2 Másfelöl meg érdekes hogy a kikapcsolt kamerák általában megölik a beszélgetést. Különösen a megbeszélések vezetőinek/előadóüknak szar hogy a semmibe beszélnek, kérdés nincs lehet az emberek ott se vannak....
Illetve furcsa ez nekem hogy a személyes megjelenéshez képest (amikor még irodában volt a meeting) miért olyan extra megterhelő hogy a webkameránál nem célszerű pizsiben ott lenni - élőben meg pláne nem lehetett....
Professzionális háttér - aki nagyon parázik hogy látják a többiek a képeket a falon, azok benyomnak egy virtuális backgroundot....
Nekem az a tapasztalatom, a bekapcsolt webkamerák elősegítik a párbeszédet, a hangulat is jobb, a kommunikáció is jobban megy (hiszen azt senki sem kérdőjelezi meg hogy sok infó megy nem verbális módon)
Én a webkamera kikapcsolását lustaságnak meg bújkálásnak szokam tulajdonítani :D -
end3 #1 Ezt a problémát Mark Zuckerberg előre "jelezte", a laptopjára már évekkel ezelőtt felhelyezett sebtapasszal. (A tömegek miért nem az okos emberek okos megoldásaira figyelnek és csinálnak divatot belőle?)
Úgy kicsit lehetett volna fékezni a hatalmi célokból erőltetett, az emberiség világméretű rabosítását jelentő profilalkotást és biometrikus azonosítás lehetőségét. (Ja, hogy ez csak a muszlim "tenoristáknak" fontos kérdés? Úgy tűnik, sok dologban okosabbak a nyugati, civilizált embertípusnál a Korán-hívők.)
Utoljára szerkesztette: end3, 2021.09.02. 08:07:48