5
  • zola2000
    #5
    "egy 13 éves kislányra nyáladzanak a nyakszakállas harmincasok"

    Szaud Arábiában és nagyon sok középkori szinten lévő pl afrikai országban még mindig olyan korban kerülnek eladósorba a lányok mint Magyarországon is kb 100 évvel ezelőttig, aztán jött a modern kor.
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #4
    Ez uniós szabályozással sem fog megváltozni, ha terroristák beszélgetni akarnak egymással, akkor azt úgyis megoldják.
    ------------------
    Egyébként nem nagyon értem a cikket, most egy játékplatformról akarnak ifjúságot veszélyeztető tartalmat törölni? Milyen tartalmat, milyen platformról, mit nevezünk platformnak? Ha a Steam és Epic a platform, akkor erre semmi szükség sincs, mivel ők ezt elintézik azzal, hogy megkérdezik tőled mikor születtél és amennyiben őszinte vagy és csak 17 éves, akkor nem engednek majd sok mindennel játszani, de én olyan 17 évessel még nem találkoztam, amelyik ezt nem játszotta volna ki. EU-s szabályozásnak sincs esélye ezzel szemben, vagy itt is kínai mintára személyi igazolvánnyal kell majd regisztrálni egy játékplatformon???

    Hogyha WoW-ot, vagy FFXIV-et játékplatformnak tekintjük és itt szeretnének valamit alkotni a toxikus viselkedés, lelki sérülések, zaklatás ellen, akkor sem igazán értem, hogy mégis mit szeretnének elérni és hogyan.
    Én úgy tapasztaltam, hogy a britek magasan a legrosszabbak online zaklatás és toxikus viselkedés szempontjából is ("spastic retarded paki, you"), ellenük az EU már úgysem tud hatékonyan fellépni és értelme sincs sok, ha nem épp egy 13 éves kislányra nyáladzanak a nyakszakállas harmincasok, de ezt a világ egyik részén sem nézik jó szemmel, ha kiderül az ilyen gyorsan Ban a vége, így nem igazán világos mi értelme lenne az extra szabályozásnak. Itt is a teljes chat forgalmat szeretnék algoritmusokkal elemezgetni?


    Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2021.09.01. 10:24:47
  • zola2000
    #3
    Emlékszem valamelyik terrorszervezet a counter strike chatjében beszélte meg az akciót, mert ott nem gyanús ha bombákról beszélnek.
  • sad1976
    #2
    az ifjúságot veszélyeztető tartalmakat a jövőben nagyon gyorsan lehessen törölni" óvodai ,iskolai érzékenyítő programokra nem vonatkozik ? Az nem veszélyes ? Simán kimeríti a gyermekek elleni bűncselekményt
  • Kissssss0 #1
    anyátokat azt tiltsátok.