4
 • duke
  #4
  Nevetseges, akarmit mondanak vagy csinalnak, az nem ketseges, hogy minden adat kitorolhetetlenul a titkosszolgalatoknal landol, es mindefele korlatozas nelkul elemzik felhasznaljak. Egy ilyen faszbukos kamu titkositast, meg csak vissza sem kell fejteni nekik, mert alapbol ismernek minden jelszot.
 • caprine #3
  Nekem is hasonló a véleményem/tapasztalatom a face-el. Ha például írsz egy üzetet, de a végén mégsem küldöd el, attól a face azt eltárolja, sőt állítólag külön megnézik miért nem küldted el.
 • kvp
  #2
  Egyszeruen csak meg lehet adni, hogy mit szeretne a felhasznalo. Aztan majd ok eldontik, hogy mit csinalnak az adatokkal. Ez pl. arra is jo, hogy aki beallitja, annak az uzeneteit erdemes kulon is atnezni (akar emberi munkaval is), mert van valami titkolni valoja.

  ps: Csak megjegyzem, hogy ahogy a legtobb rendszerben, ugy a facebook szolgaltatasaiban is, ha torlunk valamit, akkor csak beallitja a torolt jelzest az adat mellett, igy a kliensek nem jelenitik azt meg a felhasznalonak. De attol meg ott marad a rendszerben es sok esetben a keszulekeken is. Pl. a messenger es az instagram uzenet torleset is felul lehet irni, igy amikor egy ismerosom torol valamit, akkor latom hogy torolte, de attol meg az uzenet ott marad nekem. Kellemetlen mellekhatas, hogy van egy ismerosom aki rendszeresen posztol, letorli, atirja, ujra posztolja, stb. es neki az osszes valtozatot latom amikor megnezem mit irt. Van amikor csak egy foto telitettsegen vagy kontrasztjan allit, de vagy 10x. Raadasul telefon eseten amig nem nemitottam mindig megjott az update ertesites is az uzenet sorba. (szepen egymas ala, a picit eltero kepekkel egyutt) Szoval ami egyszer kimegy a facebook rendszerei fele, azt nincs az az EU-s torveny amivel le lehet torolni vagy meg lehet akadalyozni, hogy felhasznaljak/eladjak. Max. idonkent kifizeti a buntetest a ceg, de meg igy is megeri nekik.
 • end3
  #1
  A pofakönyv és a titkosítás, (na, meg a magánélet védelme...,) - hahaha!