2
 • kvp
  #2
  "Azt, hogy egy potenciális vevő mit hajlandó megvenni vagy mit tart fizetésre érdemesnek nem a fizetés módján fog múlni."

  Amennyiben az adott termek be van tiltva az adott orszagban, akkor nagyon kenyelmes, ha egy alternativ platformon tudja megvasarolni azt. Pl. Magyarorszagon nagyon nehez bankkartyaval kabitoszert vagy fegyvert venni. Mindez a twitter-be integralt bitcoin penztarcaval sokkal konnyebben elerhetove valna. De egy kormanyzat ellenes szervezet (BLM, Hamas, OSF) penzugyi tamogatasa is sokkal egyszerubbe valna az allamilag ellenorzott bankrendszerek kikerulesevel. Ez utobbirol szol a fenti cikkben emlitett 4 uj twitter-es financialis termek egyike.
 • t_robert
  #1
  ez szerintem alapvető faszság. Azt, hogy egy potenciális vevő mit hajlandó megvenni vagy mit tart fizetésre érdemesnek nem a fizetés módján fog múlni. Semmivel nem lennék hajlandó valamit jobban megvenni attól, hogy kripto valutában fizetem ki. vagy egy banki tranzakcióval esetleg valami alternatív online fizetési módon. (revolut, paypal stb.) Legyünk racionálisak mint vevőt kurvára nem érdekel a fizetés lefolyásának a menete a vásárlási szándékom esetében. Nekem aztán tök mindegy, hogy ellenőrzik vagy 35 másodperc alatt zajlik le vagy 1 perc 20 másodperc alatt. A vásárlási szándékomat az motiválja a kinált termék vagy szolgáltatás mennyire tetszik nekem illetve az ára és minősége mennyire van összhangban az általam azért kifizetni hajlandó értékkel. Az persze zavarna, ha valamit kifizetek majd 3 napig tartana a tranzakció lebonyolitása ezért 3 nappal többet kéne várni az árura. De ami online fizetési rendszerek függetlenül a kriptavalutáktól egyre gyorsabban és jobban működnek.