7
 • cateran
  #7
  Hmm, aztan miert nem? Ha 1 kezzel lehet huzodzkodni, akkor pontosan miert ne lehetne siman logva megtartani 1 embert? (one arm chin pull-okat lattam 16-25 kg-val...magyaran egykezes allig huzodkozasok sullyal...)
  Itt 1 video ahogy 1 csoka extra 52 kiloval egykezzel log, igaz nem kezben tartott sullyal https://www.youtube.com/watch?v=-SJjvain7hQ
  100 kiloval: https://www.youtube.com/watch?v=V1JBx2Mm9e8
  70 kg: https://www.youtube.com/watch?v=0t82rBEjqbQ
 • Celeborn
  #5
  Off: miért nem lehet úgy megcsinálni ezeket a szavazásokat, hogy meg lehessen nézni a szavazás jelenlegi állását? Én még nem láttam a filmet, de kíváncsi lennék az állásra, viszont így esélytelen. Persze megtehetem, hogy benyomom az egyik opciót és akkor láthatom az eredményt, de így máris befolyásoltam az eredményt. És lehet, hogy már mások is megtették ugyanilyen okból... (egyébként nem tettem meg)
 • Jawarider
  #4
  Ingyen jeggyel néztük meg, annyit sem ért.
 • Montanosz
  #3
  elég gyenge film lett, ráadásul a sztori is olyan mintha egy film közepéből kivágták volna, se füle se farka, közepes akciokkal
 • Kelta
  #2
  nekem ez erős csalódás, nagyrésze unalmas, akciók súlytalanok, a konfliktus erőltetett
  és ez nem az a "budapesti" balhé ugye, mert Hawkeye sehol..és Bp kb 10 percet szerepel..

  a stáblistás cliff meg, háát kellett valami új balhé alap..gyenge
  Utoljára szerkesztette: Kelta, 2021.07.15. 15:11:41
 • Ender Wiggin
  #1
  Ezt a filmet a Captain Marvel helyére kellett volna besúvasztani. Az semmit nem tesz hozzá az MCU-hoz, ez meg tehetett volna, de nem ezzel a forgatókönnyvel. Kiderül, mi történt Budapest? Lófaszt. Annak a bizonyos eseménynek Hawkeye is részese volt, tehát ez nem lehetett az.

  Natasha ebben a filmben nagyobbakat esik, mint az Endgame-ben, azt mégse élte így túl :-)))

  A legnagyobb öngól meg Taskmaster. Tony Masters elég sok képregényben szerepelt, ahhoz, hogy joga legyen saját magaként, nemváltás nélkül filmes karakterré válni. De nem. Annyira látszott, hogy az álarcos alak férfi, ahogy mozog, a méretei stb (nincs egy női kaszkadőr, aki meg tudta volna ezt csinálni? Ezek szerint nincs...). És ennek megfelelően nagyon béna volt a sisaklevételes jelenet.... Kurilenkó vajon kapott ezért pénzt?

  Persze azok után, hogy pl. Ghost is nő lett a filmben, már ne is várjon az ember mást...
  Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2021.07.15. 13:05:00