2
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #2
  Hajlítgatástól nem nagyon törik el a kijelző pár hónap után, mert az garanciális csere lenne.
  Abban igazad van, hogy rendkívül sérülékenyek és csak a gazdagok játékai, illetve igazából az övéké sem, mivel ki akar telefon adatainak migrálásával, beállításával foglalkozni 2-3 havonta, anyagi lehetőségektől függetlenül.

  Szerintem az egész hajlítható mizéria arról szól, hogy első tulajdonosokon megszedjék magukat és a részvény árfolyamoknak is jót tesz.
 • kvp
  #1
  Ezek a kihajthato telefonok olyan embereknek valok, akik siman el tudjak dobni a keszuleket amikor a kijelzo tonkremegy. Mivel ezen kijelzok tobbsege meg a hagyomanyos telefonoknal kisebb varhato elettartalommal rendelkezik es meg draga is, ez eleg magasra teszi a telefonok birtoklasahoz szukseges vagyont. Sok ember erre akkor jon ra, amikor par honap utan megtorik a hajlekony kijelzo.

  Jo meg szep, de szemelyesen en akkor sem veszek olyan keszuleket ami konnyen tonkremegy, ha meg tudom engedni magamnak, mert szamomra egyszeruen nem eri meg gyakori csere eseten az uj keszulek beszerzesere es az adatok atvitelere forditott ido. Majd ha kihoznak egy ipari utesallo valtozatot max. akkor veszek hajlekony kijelzos telefont. (az uveg boritasuakat is kerulom, egyszeruen tul konnyen tornek leejtes hatasara, na most atlag naponta 2-3x leesik a telefonom, ebbol legalabb 1x az erintokijelzovel lefele valami kemenyebb targyra es letezik jopar olyan termek ami siman birja ezt)