7
 • Macropus Rufus
  #7
  a plakáton lényeges infó van? Igen. Akkor meg mi az amiért gyenge? (mondjuk ha te kifejtenéd.)
  Nem 3D-s? Nem hologramos? Nincs rajta mozgó kép? Tehát akkor?
  Ennek [email protected] köze van ahhoz, hogy kötekszel. Velem minden esetben. Hmm?
  Kezdesz ám nagyon az idegeimre menni...

  ps.: amúgy valahol hízelgő, hogy követed a hozzászólásaimat. Elnézést, hogy ez egyoldalú, de van jobb elfoglaltságom is. :)
 • Macropus Rufus
  #6
  "Tetszik amikor valaki aki életében nem készített még egy filmet sem, az kezdi fikázni a filmeket. Kedves kommentelő: ha már neheztelsz rá, akkor pls. fejtsd ki nekem halandónak, hogy mi az ami szerinted nem kellene a filmbe és mi az ami meg jó lenne ha benne lenne, de nincs ott? "

  nos, ha nem ismernélek akkor megtenném. De mivel tudom, hogy alig várod, hogy valaki írjon egy filmes topicba, hogy le tudd hurrogni ezért ebből nem eszel. Amúgy meg nem értem, hogy miért olyan nehéz elfogadni azt, hogy másnak más a véleménye.
  Amúgy meg jó párszor futottál lukra legutóbb pont az MK film esetében.... Akkor is okos akartál lenni, csak éppen nem jött be:

  https://sg.hu/forum/tema/1621348666

  Nem kellene sztem adni a überokos filmgurut. Mert nem vagy az. És nem kellene más véleményét ilyen magas lóról nézned, mert onnét szép pofára esni...

 • Ender Wiggin
  #5
  Ez rendben van, de attól még ebben egyikőtöknek sincs igaza, a kérdést továbbra is érdemes boncolgatni...
 • zetortraktor
  #4
  ööö...
 • Ender Wiggin
  #3
  Ezen logika mentén csak a rendezők fikázhatják egymás vagy a saját filmjüket? A nézőnek nem lehet véleménye? Nem is dícsérhet, mert aki életébennem csinált még filmet, az szimplán fogja be? Hm?

  A kérdésedre is válaszolnék gyorsan: tudod mi kellene ezekbe a filmekbe? Eredeti ötlet, kreativitás, és legfőképpen értelmes forgatókönyv. De ugye forrásmunka nélkül a mai forgatókönyvírók totál fogalmatlan politikai prédikátorok csupán.
 • zetortraktor
  #2
  "Már a kettős sem az volt ami folytatásért kiáltott volna..."

  Tetszik amikor valaki aki életében nem készített még egy filmet sem, az kezdi fikázni a filmeket. Kedves kommentelő: ha már neheztelsz rá, akkor pls. fejtsd ki nekem halandónak, hogy mi az ami szerinted nem kellene a filmbe és mi az ami meg jó lenne ha benne lenne, de nincs ott?
 • Macropus Rufus
  #1
  azért az már nagyon alja, hogy a bemutatónak is van előzetese :D
  és majd lesz olyan, hogy a bemutató előzetesének a bemutatója...

  meg három? Már a kettős sem az volt ami folytatásért kiáltott volna...