9
 • zetortraktor
  #9
  Supergirl nem létezik. Nincs ő "tényleg". De attól, hogy itt látsz egy színészt, arra következtetsz, hogy a karakternek milyen lesz a haja? Mert láttál egy Supergirlt (vagy sokat), akinek szőke a haja?

  Hmm, lehet, hogy igazad van, de szerencsére konkrétan senkit sem izgat, hogy milyen színű a körme vagy a haja. Ha barna, akkor barna, mert a filmes Supergirl (a jelek szerint) barna. De nagyon, nagyon fiatal lehetsz, ha számodra ő az első olyan szuperhős, akinek a haja más színű, mint valamelyik képregényben. (Viszont abban igazad van, hogy réges régen még csak egy az egyben való másolás dívott, de ma már túlléptek a szájba rágáson.)

  " Ez a film pedig megint huszadannyit nem fog hozni/érni mint a sorozatos alternatívája :D "

  Mert ugyanaz a film, ha szőke hajjal jó, akkor barna hajjal csak rossz lehet. Nem mintha a sorozatos Supergirl nem barna lenne, de ez lényegtelen, mert, ha valamiben biztos lehetsz, akkor az az, hogy bármilyen sikeres lesz a film, a viszonylag gyenge sorozatnál csak sikeresebb lehet, hiszen annál nem sok kevésbé nézett sorozat van (itthon A mi kis falunkat kétszer annyian nézik a tévében, mint Amerikában azt).
 • takysoft
  #8
  Na most Supergirl szőke....
  Ez nem olyan kérdés, mint Hawkeye ruhája... ő tényleg szőke...

  Ez a film pedig megint huszadannyit nem fog hozni/érni mint a sorozatos alternatívája :D
 • Zsoltee_a_bator
  #7
  Nem azert nez ki hulyen, mert epp logatjak egy zsinoron meg ottfelejtettek a ruhafogast a hasan? A csaj amugy normalisan nez ki civilben, max gyenge alkat szuperszerephez - legalabbis, ha nem gyur ra extran.
 • Voltan
  #6
  LOL :D Ez remek lesz! :D:D
 • wraithLord
  #5
  Azt hittem, a kriptoniak kb. úgy néznek ki, mint egy ember (egy képregényből(?) kiderül, hogy Szupermen csak a csápos brokiban tér el külsőleg). Mert pl. a hasizomzata nem ilyen egy embernek.
  Kicsit ormótlan a ruha, ez max egy piszkafa modell csajon mutatna jól.
 • Ender Wiggin
  #4
  Ez valami alternatív szupergirl lehet. A szokásos szőke helyett volt valami rövid barnahajú is (ehhez hasonló ruhában), de ugye a rajzokon még ez a verzió is gyönyörű csaj volt. Nem mintha ez a lány nem nézne ki jól amúgy más szerepekben vagy akár az életben (bár a kettős mérce tetten érhető, ugye a férfi hősöket játszó féfiakat szétgyűratják, a csajok meg maradnak többnyire átlag tévénéző izomzatúak), de itt "valamiért" megint a fiús kinézetűnek kell lennie a női szereplőnek. A ruha meg lehet hogy jobban fog kinézni, ha megkapja a CGI-t...
 • xyl
  #3
  Azok a bütykök a hasán - ugye nem hasizom akar lenni ???
 • kalapos01
  #2
  Nem hiszem, hogy bárkinek megfordulna a fejében, hogy a költségtakarékos kinézetet vegye át az olcsó színészekkel. Egy komolyabb bevételre belőtt produkció nem akarná, hogy bármilyen szinten egy lapon emlegessék egy tinicsatorna alig nézett matinéjával. Ha valami sikersorozatról lenne szó, akkor még lenne benne ráció, de épp ez a lényeg, hogy azt akarják, hogy sokan megnézzék a filmet, ne csak pár néző, akik tévében néznek ilyen sorozatokat.
 • hunbalee
  #1
  Jó fos a ruha is meg a nő is. Nem értem miért nem lehet a jól bevált sorozatos embereket betenni ilyenkor a nagyfilmbe..