41
Wartales - A Darklands szellemi örököse
-
Daermon #41 Soks sikert a magyarításhoz! Jó játék, nekem is ott pihen a Steamen. :) -
tombadillo #40 haha.megvan. egy rohad sor cseszte el, amiről most se tudom miért volt rossz, de kicseréltem az eredetire, és újrafordítottam, és így már jó. a hiba helyét megtalálni volt a cseles. -
tombadillo #39 mondjuk én pont csinálok hozzá egy mafyarítást, az early-val tökéletesen működött, de amióta a megjelentet javítgatom, azóta olyan jellegű hibák vannak, amik eddig nem voltak. mondjuk a cég se túl felhasználóbarát ilyen tekintetben, igazán lehetne steam műhelye, moddolással, de nincs. -
tombadillo #38 ilyet látot már valaki?
-
#36 ja a monsteren nézd meg ahol a magyaritások vannak, 1.21433 ver-hez van legutobb -
Daermon #36 Azt néztem, de a link nem működik már. -
#34 ott lejjen van a link, nem tom jo e ehez a változathoz -
Daermon #34 Megjelent a teljes verzió, szép pozitiv értékelése van Steamen. Akciós is. Gondolkozom a vételen, mert érdekesnek tűnik.
A magyarítás, hogy áll hozzá? Mert nem találok róla infót. -
hapi #33 Nem akarlak elkeseríteni de mindez amit felsoroltál már nem fog változni... -
#32 valahogy nem érzem azt a szabadságot (mégha bugos is) mint a bannerlord vagy a battler brothers esetében
nagyon kevés a fegyver és nem lehet felszerelni minden fegyvert mindenkire....oké hogy egy íjász szarul kezelné a harci kalapácsot de valahogy csak suhogtatna vele...meg ahoz képest hogy az ellenségek a csapatom erősségéhez vannak szabva hirtelen nyakamba szakad 8 2es erősségű farkas 35ös életerővel az én 5fős kompániám nyakába
Vagy amikor a kovácsot el kell vinni egy helyre, folymatosan jönnek X hadur fegyveresei hogy harcoljanak igy képtelenség elvinni a célhoz hiszen végtelen számu gyogyito italt nem tudok magammal vinni hogy elég legyen 4-5 összecsapásra.
egy küldetés során a parasztok összecsapnak a bevándorlokkal és valamelyik oldalra álni kell...egy honapig nem jártam arra de még mindig ugyan abba a csatába kell beszálni :-D
Kevés fegyver és nem érezni az interakciok hatását, remélem ha kész verzio lesz mindezeket potolják. -
#31 frissült a magyarítás
magyarítás Missifan jóvoltából -
#30 most már más zsoldos csapat vagy katonaság oldalán beszálhatunk egy csatába, vagy éppen a rend őrei ellenében -
#29 a 16471-hez amihez a magyaritás készült már az elején végzetes hibát tartalmazz ami miatt a játék nem játszhato (leáll) ezt javitották a 16826-ban
amig nincs a magyaritás hozzá igazitva a megoldás mivel szerencsére a mentések kompatibilisek egymással
****71-es mentés könyvtárat ármásolni a ****26-ba, ott az elso Stromkapp városban a fogadoban a küldöttől elfogadni mondjuk a banditák kiirtását célzo első könnyű küldetést, ez megjelenik a térképünkön, utána a ****26bol a mentés könyvtárat a ***71-be visszamásolni és lám magyarul tolhatjuk a küldetést, ennél a karakternél a ***71-es verzioban nincs küldetés lista és a játék lefagy, nyilván ha tőle kérjük a küldetést mindig el kell játszani a másolosdit hogy eredeti csapatunk és felszerelésünk megmaradjon,stb -
#28 kint van a magyaritás -
CreativePlus #27 Szia!
Írj privátot kérlek! :) -
#26 CreativePlus-al vagy Kecskéssel vedd fel a kapcsolatot vagy Tas-al itt a forumon vagy fészbukon vagy discordon -
tombadillo #25 kéne veleki, aki ír hozzá egy telepítőt. most quickbms-sel lehet feltenni, kicsit bonyi
-
#24 felraknád tárhelyre is és linkelnéd itt? ma pihenős vagyok és már tolom is akkor :-)
steam -en van forumja, nincs discord magyar csak hivatalos, https://discord.gg/3eNcQ2J29T
rakd fel a gépi magyaritás discordra
-
tombadillo #23 a wartales magyarítás első körben kész. soronként fordítottam, de depl volt a nyersfordítás. van vajon magyar discord csatornája?
Utoljára szerkesztette: tombadillo, 2022.05.03. 09:14:15 -
#22 a vagrus játszhato magyarul a képernyőforditokkal -
ricsa008 #21 Bárcsak a Vagrusnál jönne ilyen hír :D De ezt is nagyon vártam!! -
#20 ez remek hir, a discord csatornán kérdezz rá a gépi fordito szobában mert ott raknak fel programokat amik a forditásokhoz kelennek
-
tombadillo #19 frissítették a fájlszerkezetet, már fordítható, kb12.000 sorból 10.5000-nál tartok (hibrid, deepl, google és soronként ellenőrzöm. egyelőre az ő és ű betű nem jelenik meg, illetve kicsit bonyolult a ki és berakár (nem vészes quickbms ki, két fájl cseréje, quickbms vissza), de ezekben ha valaki tudna segíteni, az tök jó lenne.
Utoljára szerkesztette: tombadillo, 2022.05.01. 20:38:46 -
#18 közben találtam egy megoldást (githubon)
ScreenCapture a program neve és minden játékban kijelölve a szöveget leforditja azt, deepl is van persze
Ez nagy segitség ahol még nincs forditás illetve ott ahol a unity kétféle forditoja sem müxik.
Immáron a Wartalest is lehet játszani így :-D
Használatrol leirás ugyanott illetve youtuba videok is vannak persze
-
#17 githubon meg orosz forumokon érdemes érdeklődni
-
tombadillo #16 nekem is nagyon bejön, meg is próbálom lefordítani, de egyelőre komoly akadályokba ütközök, a szöveg kiszedés visszarakás kapcsán. kiszedni már sikerült, módosítani is tudom, de visszarakni nem tudom egyelőre (remélem egyelőre). -
#15 ''Hasn't been updated since December 2020'' hat nem ugy nez ki :( -
#14 hát talán a The Viking Way hasonló lesz -
#13 Ezeket ismerem. MnB-ből is már inkább a 2. rész várós, de még az is csak teszt és az is fiktív világban játszódik, pár biztos lesz ehhez is vmi Europe realism mod mint az elsőhöz. A KCD meg baromi jó játék de az full rpg. -
#12 az új és régebbi mount&blade de végül is a Kingdom Come: Deliverance is hasonló
-
#11 Amúgy a Kenshin kívül van még hasonló játék? -
#10 azzal a grafika a bajom, a stilizált sziluettek valamiért nagyon idegesitenek, unity commandal is azért nem játszom..lehet azért mert a bábfilmeket minig utáltam meg holomesés izét amikor olyan mint ha egy papirfigurát mozgatnának, de elismerem jó játékok -
#9 Uhh Kensit imádom de az az ősöreg engine az alatt is már nem az igazi. Abból is jön a 2. rész majd szerencsére. Amúgy Battle Brotherst próbáltad már, nem teljesen olyan mint Darklands, de picit azért hasonlít. -
#8 hát még nagyon korai verzió, én már örülök majd ha a kenshi szintjét megüti de mindeképp kellene már egy darklands utod, legjobb lenne egy remake -
#7 Jatszottam vele kicsit, erdekes jatek, akar meg jo is lehet. Remelem lesz benne karakter generalas es sajat partyval lehet majd nekikezdeni. Egyelore azt a melyseget ami Darklandsben volt nem latom azert, meg sajna fiktiv vilagban jatszodik. :( Azzal is ugy jatszanak de attol a felbontastol mar kieg a szemem :D -
#6 egy hosszabb játékmenet videó
amugy ez a deepl fordító már ijesztően érthető :-D
tipp:
Az ellenséget úgy tudod kiütni, hogy valaki szemből támad rájuk, valaki más pedig hátulról támad, és használja a "kiütés" képességet (ami automatikusan megjelenik). Ha van láncod, akkor embereket ejthetsz foglyul, ha pedig van köteled, akkor állatokat ejthetsz foglyul, akik harcolni fognak érted.
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2021.06.19. 12:24:19 -
#5 hopp +fav -
#4 Nincs csapat korlát, amit a készlet elbir tartani annyi embert toborozhatunk, vagy ha kiütünk egy ellenfelet láncon magunkkal cipelhetjük és egy idő után akár szintén csapat tag lehet. Fenevadakat/állatokat ha csapdába ejtünk szintén cipelhetők vagy megszelidithetők és akkor azok is lehetnek a csapat tagjai.
-
#3 a játék időkorlátnélkül játszható mivel 7ik csata után ér véget a demo, tehát ha csatákat elkerüljük, gazdálkodunk,kereskedünk,bányászunk,küldiket oldunk meg a demo tovább játszható (bányászokat el ne felejtsük kifizetni :-D, nem ingyen dolgoznak ) -
#2 STEAM demo