4
 • Cyberdog
  #4
  Hát... ez egy elcseszett egy sorozat.
  Végignéztem az első évadott, még akkor mikor kikerült, és ha egy ilyen legénységen múlna a Föld sorsa... hát b'szki, hát mind kihalunk.

  Újra és újra elkövetik ugyanazon f'szságokat. Nem tanulnak semmiből. Biztonság? Az meg mi a lósz'r?

  Az űr a legvégső határ... Neeem, az egy másik sorozat. A emberi hülyeség a legvégső határ.

  Ha én vagyok az, akin múlik a föld sorsa, akkor nem vállalok több veszélyt be mint ami már így is adott. Ha meg kell kerülnöm akkor meg kell kerülnöm és nem repülők át vakon valamin amin nem lehet átlátni, vagy nem szörfözök egy kék óriás felszínén, vagy nem mászkálok nyitott sisakkal egy bolygófelszínén amiről nem tudok semmit, csak mert belélegezhető a levegője. S ha már mégis sikerült visszahoznom egy fertőző mikroorganizmust, ami megöli a legénységem néhány tagját, akkor nem ismétlem meg ezt még egyszer ugyanezt.

  Ismeretlen eszköz közelében nem hagyok senkit egyedül. Ismeretlen flóra és fauna. hiába szénalapú, rns/dns láncolatú életről van szó, attól még ezerféleképpen mérgező lehet, minthogy a földön is ezerféle dolog mérgező és halálos az ember számára.

  S a földön maradt tudósok... az is egy vicc. Az egész sorozat, olyan mintha egy két-három kézikönyv lenne egybegyúrva.
  "Mit ne csináljunk mikor egy ismeretlen bolygón szállunk le" és másik "Mit ne csináljunk mikor földönkívüli létformával találkozunk)

  én még hozzátenném azt a könyvet is.
  "Utolsó mondatok amik az emberiség kihalásakor hangzottak el"
  - Gyerekek ez nem veszélyes!
  - Bocs srácok, de azt ígérték, hogy meggyógyítják a lányomat!
  - Hidd el nem azért utaztak fényéveket, hogy kiirtsanak bennünket
  - Jaj de szépen villog

  s még lehetne sorolni.
  Na szóval. Azt kell, hogy mondjam, hogy az egész legénység egy dilettáns banda, a földön maradtakkal együtt. Pusztuljon az emberiség, mert ott azon a Földön azt érdemlik, mert hülye mindenki mint a s'gg.
  Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2021.06.13. 14:14:30