10
 • zetortraktor
  #10
  "amugy minden uj film megjeenésénél leirják, hogy az a legsikeresebb film ?"

  Konkrétan itt az van leírva, hogy NEM a legsikeresebb film.

  "Amiota nincsenek mozik"

  Nálunk nincsenek. Máshol vannak. És jelennek meg filmek.

  ""Mig nyitva voltak a mozik addig több filmet adtak le egy időben igy megoszlott a nézőszám""

  Mert van az a régi szabály, hogy egy ember egy hétvégén csak egy filmet nézhet? De persze egyet muszáj megnézni, mert az nem opció, hogy egy Army of The Deadet ne nézzen meg. Nem tudom, nekem eszembe nem jutna egy ilyen filmet megnézni, főleg ilyen kritikák után. Gondolom neked sem.
 • wraithLord
  #9
  Azon én is csodálkoztam. Ugyan nem néztem vissza, de szerintem sem harapta meg semmi. Lehet, hogy ez egy ilyen poén, gag akart lenni a klasszikus zombis film végződésre. Szerintem nem kellett volna.
 • wraithLord
  #7
  Jaja, az okos zombik inkább néztek ki emberből készült szörnyeknek, mint zombiknak, de a többi sima futkosó, megcsócsált, rothadó hulla volt.

  Én ilyen filmekben el szoktam engedni, hogy pl. nem zavarja őket, hogy hogy fognak elmenni azzal a helikopterrel, és hasonlók. "Biztos ők jobban tudják" vagy "lemaradtam valamiről" alapon. :D Vagy amikor a német fél órát kért a széf kinyitására, és maradt kb. 20 percük bepakolni a széf tartalmát és elhúzni, mielőtt atomot kapnak a nyakukba, és senki se izgult rajta, hogy kb. lehetetlen nem csak elmenni a helikopterrel, de 20 perc alatt bepakolni is... Bár ha eleve belemennek ilyen hülyeségbe, akkor miért izgulnának. :D Voltak benne érdekes dolgok, az biztos.
  Részben viccnek is vettem a filmet, bár annyira nem mutattak jelek afelé, hogy az.
 • wraithLord
  #4
  A zombis filmekbe ennyire nem szoktam belegondolni, eleve a rohangáló rothadó hulla hülyeség. Olyan, mintha azt mondanák, hogy egy hidraulikus gép úgy is működik, ha orrán-száján ömlik belőle a hidraulika folyadék (vagy nincs, vagy beleszáradt). Hogy csak a fizikai problémáknál ragadjunk le, és a komolyabb élettaniaknál ne... :D

  A zombikkal jobban megbékélek szimpla fantasy környezetben, ha ennyire kritikusan nézem a dolgokat.
 • repvez
  #3
  amugy minden uj film megjeenésénél leirják, hogy az a legsikeresebb film ?
  Amiota nincsenek mozik és csak a streamelos platformokon jelennek meg ujabb nagyobb költségvetéssel készült filmek, persze , hogy arra mozdulnak rá az emberek.
  Ha nincs más akkor inkább ezt nézik.

  Mig nyitva voltak a mozik addig több filmet adtak le egy időben igy megoszlott a nézőszám, és csak az igazán nagy és jó filemk értek el nagy nézetséget, de most mikor csak 3 platformon érhetőek el filmek és azokon se sürün van uj megjelenés ezért perze , hogy az éppen aktuális premiert nézik meg a legtöbben.
 • wraithLord
  #1
  Szerintem valamivel jobb, mint az "egy filmnek elmegy" besorolás. Zombis film révén nem vártam tőle semmit, azért néztem meg, mert kíváncsi voltam az okos zombikra, és hogy Snyder mit hoz ki belőle... ahhoz képest pozitívan csalódtam benne, még a sok műfajra jellemző klisé és idegesítő klisé ellenére is.