8
  • Gabbbbbbbbbbbb
    Leveszed az oldallapot, vagy anelkuli "hazba" szereled a gepet.
  • CairoJack
    Azért vélhetően ez a hűtő nem gamer gépbe készül, onnantól meg az van, hogy sok mai gépben nincs is VGA, csak APU.
  • CairoJack
    Ezekkel nekem mindig az a bajom, hogy "jól szellőző" házba ajánlják. Ahhoz kell mondjuk 3-6 venti. Egy jó aktív CPU hűtő mellé meg bőven elég egy ház venti és csá. 2 venti halkabb, és kevesebbet fogyaszt, mint 3-6, és élek a feltételezéssel, hogy a CPU-t is hidegebben tartja.
  • Kissssss0 #5
    ejj még a végén visszatér a fekvő gépházak kora :DD
  • cateran
    Hat....pontosan milyen korulmenyek kozt lehet ez szukseges? Eleve milyen haz kellhet ehhez? Vagy milyen alaplapkiepites, hogy ne akadjon semmilyen foglalattal? (es az abba kerulendo eszkozzel) Meg milyen sulya lehet? (ahogy az 1. kommentben is emlitik)
  • flashpointer2
    Sok ertelme van ha ha a VGA-hoz kepest harmadannyit fogyaszto CPU-re ilyen hutot terveznek es ott van mellette a videokari stock hutovel, meg a legjobb hutessel szereltek is hangosabbak mint egy kozepes CPU huto...
  • kjhun
    Na, ez is egy jó kérdés, ami felmerül egy laikusban elsőre, a kép láttán. Ja, én meg 7 csövet látok, a szemem káprázik?
  • noland
    Én ezt nem értem. Egy ilyen hűtőnek olyan súlya van, mint egy kisebb hajóballaszt. Hogyhogy nem tépi ki egyből az alaplapot, processzort?