4
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #4
  Angol nyelven érintőképernyőn is (minimum táblagép méretben) elég gyorsan lehet gépelni. Amennyiben valaki 250 karakter / perc alatt van, akkor prediktív szövegbevitellel simán gyorsabban gépel..
 • kvp
  #3
  "Nem tudom miért pont az Apple lenne az aki feltalálja a spanyol viaszt."

  Az lett volna a vicc, hogy akarki talalja ki, mindenki ugy emlekszik ra vegul, hogy az Apple otlete volt.

  A Samsung-nal viszont ugy latom megint feltalaltak a hajlithato kijelzos (jo gyorsan tonkremeno) keszulekeket, a video hsync-et (mar a commodore 64 is tudta) es a nagyobb fenyerot. Ja meg a ket tabletbol allo laptopot, amihez nincs billentyuzet, mert mindenki egy kemeny es sima touch feluleten szeretne gepelni. (jo rajottek, hogy az emberek 99%-anak nem kell billentyuzet, mert ugysem irnak annyi szoveget, meg a fiatalok mar nem is tudjak hasznalni)
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #2
  Nem tudom miért pont az Apple lenne az aki feltalálja a spanyol viaszt. Jelenlegi technológia vicc kategória, körmöddel megkarcolod a kijelzőt védő műanyag fóliát... (a $3000-os Huawei is ilyen) Nem egy telefongyártó fogja feltalálni a vastagabb hajlítható üveget, sem pedig a 6-os MOHS keménységű műanyagfóliát. Sőt igazából garancia sincs arra, hogy ezeket fel lehetne találni..
 • grobs
  #1
  Már csak várni kell az első valóban működő megvalósításra ameddig az apple megcsinálja :)