4
 • _svd_
  #4
  Nem a szoftver hibája.
  Ha van rendes, beépített BT kihangosító a járműben, akkor nem zajfüggő a kommunikáció sikere. De egy jól elhelyezett modernebb telefon is jól kezeli a háttérzaj problémáját.
 • Macropus Rufus
  #3
  Háát mondjuk ha a tesztet egy 140-nel menő autóban végzik (közép kat, nem luxus) akkor mind a kettő vélhetően elvérzik ui. nem értik a menet zaj miatt mit mondasz nekik.
  Legalább is nálam ez történt. Azért a nyomorult fülel, hátha hozzá szólnék, bár úgy sem hallja a fent említett gond miatt. Szóval blokkolva vannak, mert számomra nincs értelme.
 • M2 #2
  Siribe öntötték a milliárd dollárokat, de az indulás óta nem fejlődött szinte semmit. Naplopó társaság az Apple egész szoftveres részlege.
 • grobs
  #1
  Mi Box-on rendszeresen használom a hang alapú keresést, mert hihetetlenül pontos. Tegnap több, kevert angol-magyar szavakból álló keresést is tökéletesen értett Ráadásul ezt gyerek hanggal is tudja. Ha YT videót keresek akkor már nem is szoktunk "gépelni".
  Ehhez képest a telefonomon siri-t nem is használom, pedig kézenfekvő lenne. Még az angolommal se tud semmit kezdeni (ha nagyon figyelek az artikulációra akkor azért felismeri), a magyar nyelv meg a holdban sincs.