3
 • kvp
  #3
  Ez a nem targyalunk a terroristakkal elv lenne. Igy elkerulheto az, hogy egyre nagyobb osszegeket koveteljenek egyre nagyobb tamadasok soran. Amig csak egy-egy bank all le addig nincs gond, ha mondjuk a villamos tavvezetekhalozat, tobb atomreaktor vagy a koolaj halozatok allnak le par napra vagy hetre, akkor egy egesz orszag bedolhet.

  Raadasul a biztositas azt is jelentette, hogy a cegek inkabb biztositast vettek a biztonsag megteremtese helyett, mert az olcsobb. Ez kb. az az eset, amikor anno az egyik amerikai autogyarto kiszamolta, hogy olcsobb kifizetni a halottak utan a biztositast mint visszahivni a gyari hibas autoit. Aztan csodalkoztak, hogy botrany es szigoru allami szabalyozas lett belole. (mert ugyebar a politikusok is vezetnek autot, nem akartak ok sem meghalni)
 • YaniMan
  #2
  Gondolj arra is, hogy a biztosítások megkönnyítették a kifizetéseket, tehát népszerűbbé tették a módit a bűnözők körében.
 • muszalaslorinc
  #1
  nagyon jo.
  Nem tudnak semmit tenni ellene de sok ellophato penz megy szerintuk ki az ablakon ezert mindenki dogoljon meg aki igy jar.