3
 • repvez
  #3
  De ez nem mentesiti attól, hogy azon az egy alkalommal nem kellene neki mindent beleadni vagy csak arra az egy alkalomra odakoncentrálni és nem ugyan azt a figurát elöadnia, mint bánk bán a szinpadon évente 100x.
  És pont ezért mivel ritkán adatik meg ezért lehetne teljesen más a megjelenés a szinészi játék a filmekben, mint a szinpadon

  Pont ugyan ez érvényes az operatörökre és rendezőkre is. van Magyarországon oscár dijas operatör , hollywoodi filmeket vagy legalább is egész világon vetitett mozifilmeket rendező és világhírű CGI csapat is itthon vagy legalább is magyarok.
  És a töredékét nem tudják hozzáadni az itthon készült filmekhez.

  Vagy tanáccsal ellátni az itthoniakat esetleg valami utánpotlás szerüséget nevelni akinek átadni ezeket a tapasztalatokat.

  Ehelyett az 1000x látott sémákat készitik el 1001x is.
 • Zombee
  #2
  Ez így igaz. Hozzátenném viszont, hogy kis piac vagyunk, kevés film készül, egy színész nem engedheti meg magának anyagilag, hogy csak mozifilmben szerepeljen. Hollywood-ban készül annyi, hogy Matt Damon és a többiek évente leforgatnak egy filmet, és meg is van a betevő falat.
  Másfelől nem csak a színész hibája, hogy színpadiasan játszik, ezért lenne ott a rendező, hogy a színészeket rendezze.
 • repvez
  #1
  Csodálom, hogy nem vágtak bele egy elvtársozást sem, de a képi világa hozza ezt az érát.
  De tuti , hogy a teljes filmben elég erősen megjelenik ez a motivum és a cocialistás emlékek.

  Nem hiszem el, hogy nem lehet leakadni a magyar filmeknél errőél a vonalrol, és nem lehet valami olyan filmet csinálni ami nem müvészfilm, nem vigjáték vagy ha vigjáték is akkor nem a szoci időket idézik és gagyi effektezésekbe törkollik.
  Meg ezt a szinpadias megjelenést is elhagyhatnák már, olyan mintha egy szinpadon játszodna a film, csak filmre veszik.

  Nincs egy normális operatöri ujjitás és kamera kezelés ugy általánosságban a magyar filmiparba, a szinészekről meg nem is beszélve, tök mindegy milyen karaktert kellene megformálniuk, mint ugyan az lesz a végén mint amit már 1000x láttunk.

  Külföldön egy matt damon, ugy tudja eljátszani a karaktereket és ugy formálják át, hogy hihető az , hogy ö most tényleg az ami a filmben játszik és eszedbe sem jut, hogy elötte meg még jason burne volt.