8
 • kvp
  #8
  "Ezeket az indításokat nem a nagyközönség szórakoztatására csinálják, így az élő stream minősége az utolsó a prioritásaik között. Számukra a telemetriai adatok az érdekesek, nem a videó."

  Elvileg van folyamatos video is, csak nem a starlink-es ip alapu elo adasbol, hanem a fedelzeti adatrogzitorol. Ezt viszont ugyanugy nem publikaltak, mint ahogy a crew 1 kiszallasarol is azonnal elkapcsoltak amikor a kapitany valamiert a sajat laban szalt ki.

  "A múltkor tudták videóval követni, most ez hol maradt??"

  Az everyday astronaut youtube csatornan peldaul tobb kameraallasbol ment hibatlanul a kozvetites eloben, bar a felhok miatt alig latszott a raketa. De az a sajat felszerelesukkel ment es a kozeli kamerak kepeit tobb oraba telt letolteniuk iranyitott mikrohullamu kapcsolaton at. (mivel a lezarasi ovezetbe nem mehettek be ertuk, az is csoda a kamerakat beengedtek miutan a legutobbi RUD-nal egyet osszenyomott egy roncsdarab)
 • asgh
  #7
  "miért érzem ugy hogy Elon megbánta már ezt az egész szart.. "

  Talán mert fogalmad sincs az egészről.
 • asgh
  #6
  Ezeket az indításokat nem a nagyközönség szórakoztatására csinálják, így az élő stream minősége az utolsó a prioritásaik között. Számukra a telemetriai adatok az érdekesek, nem a videó.

  "A múltkor tudták videóval követni, most ez hol maradt??"

  Indításkor sűrű volt az alacsony felhőzet, így a földről nem lehetett folyamatosan kamerával követni.
 • inkvisitor
  #5
  Mit vársz egy olyan tesztgéptől, ami olyanokat csinál amit még egy korábbi rakéta sem és még sikeresen le is száll. A menet közben kikapcsol a hajtóműv, hasrafordul, majd visszagyújt és hajtóművel leszáll az olyasmi amit még senki sem csinált előttük, ezzel szemben 2 indítást már töröltek is, mert gyorsabban haladnak a tesztekkel mint gondolták és nincs rá szükség.
  Ezeket a gépekat arra csinálták hogy összetörjenek, és megtudják hol kell megerősíteni.
 • Frekvency
  #4
  miért érzem ugy hogy Elon megbánta már ezt az egész szart..
 • NEXUS6
  #3
  Hát azért remélem, hogy mire megcsinálják a végleges változatot, és 100 embert rápakolnak, addigra ezen az 5/1 arányon javítanak. ;)
 • Sequoyah
  #2
  Hallottam olyan pletykat hogy probaljak a Starlinkkel osszekotni, es ennek a tesztjet lattuk.
 • Frekvency
  #1
  király, diavetités...történelmi tesztek de egy fos fedélzeti kamera a tanuja. A múltkor tudták videóval követni, most ez hol maradt??
  Utoljára szerkesztette: Frekvency, 2021.05.07. 21:31:35