9
 • zetortraktor
  #9
  " van amikor a Szörnyecskékhez támad kedvem."

  Mert a Szörnyecskékkel mi a gond? IMDB 7.3/10. Klasszikus, elismert.

  Nem mindegy, hogy valami kommersz vagy popcorn, és valami utolsó rangú szemét, vagy nullpénzes amatőr cucc. Vagy olyasmihez is van kedved olykor?
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2021.04.24. 11:01:29
 • tomboy013
  #8
  És mi van azzal aki a szerinted minőségi filmeket is szereti meg ezeket is? Imádom ahogy bizonyos emberek filmek meg sorozatok alapján képesek egyeseket kategorizálni. Nekem pl napom van mikor mit néznék. Van mikor megnézem a Keresztapa 2-őt, de van amikor a Szörnyecskékhez támad kedvem. Komolyan kategorizálni kell az embereket film és sorozatnézési szempintből? Nem lehet mindent is szeretni attől függően az ember éppen mennyire kimerült, mennyire vágyik komplex történetre vagy butaságokra?
  Elég gyerekes dolog ilyen huszadrangú dolgok miatt is ítélkezni másokon. Kalapos véleményére inkább semmit nem mondok, az mindig minősíti önmagát :D
  Utoljára szerkesztette: tomboy013, 2021.04.24. 10:46:18
 • nlght
  #7
  Van akiknek a béka segge alatt vannak az igényei és mindent meg végig tudnak nézni, de vannak akiknek magasabban.
  Attól, hogy látatlanban megsértődsz azon, mert mások kételkednek az egész sólyomszem projektben csak gyerekesnek mutat téged. A kommentjeidből is ez derül ki, hogy leragadtál a 10 évesek szintjén.

  A DC már megcsinálta sorozatnak a green arrowt, nevetséges és szánalmas volt ahogy íjjal leszedett tűzharcban 10 embert 10 mp alatt miközben azok gépfegyverekkel lőttek rá 10 mp-n keresztül és persze egy golyó sem találta el miközben ő leszedett 10 embert.

  Ez ugyanolyan nevetséges és szánalmas lesz, lemerem fogadni. Az egész koncepció egy vicc a 21. században. Más lett volna a szitu ha 200 évvel ezelőtti időkben játszódna a film. Akkor lenne értelme az íjjászatnak.
 • kalapos01
  #6
  (egyébként szerintem nagyon érdekes megfigyelni a jelenséget ahogy az elmúlt években kinevelődött egy fürdőskurva generáció, akiknek a túlérzékenységi szintje hihetetlenül alacsony, és mindenre konstans nyávogással, asztalcsapkodással, hallatlan hisztivel reagálnak.)
 • kalapos01
  #5
  ezt lefordítom a gyengébbek kedvéért: "oáááááoáááááoááááá!!!"
 • kalapos01
  #4
  lefordítom a gyengébbek kedvéért: "nyenyenyenyenyenyenye!!!"
 • Voltan
  #3
  Jesszusom... Pókember May nénikéjéről nem akarnak egy komplett trilógiát csinálni?
  Szánalom ez már.
 • Frekvency
  #2
  szánalom már ez az egész....
 • bandeeeeee
  #1
  Lesz mit nemnézni, ha elkészül. :D