4
 • mumoka 2012
  #4
  A Facebooktól szivárog ki a legtöbb személyes adat , nem hanem fű alatt kereskedik vele csak nem mernek szólni neki akinek a dolga lenne észre venni nem veszi észre.
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #3
  Engem irritálna, ha naponta 10x keresne mindenféle ügynök, életkorom és érdeklődési köröm alapján ajánlva mindenféle szolgáltatást.

  Email cím és valós telefonszám összekapcsolásával is lehet probléma, bár inkább csak akkor ha valaki csak 1 email címet használ.
 • Lapajka
  #2
  Eközben diszkriminálnak cenzúráznak önkényesen, magyarázat, indoklás de még egyáltalán bármi kommunikáció nélkül...
 • lammaer
  #1
  Hát őszintén.... annyira nem érint hogyha vmi nyomi elviszin a telószámomat (publikus), email címemet (publikus), születésnapomat (hülyeség van beállítva amúgy is) meg a nevemet (publikus) meg a facebook IDmet

  A legutóbb nagy FB adatlopásnál konkrétan ezeket vitték... (It includes their phone numbers, Facebook IDs, full names, locations, birthdates, bios, and, in some cases, email addresses.)

  A FB amúgy is boldog boldogtalannak eladja, na most +X cégnél ott van, so what... max annyi féjhat hogy a kis rohadék potya pénzt keres vele (de nyilván nem az az 5 cent fáj amit az enyémért kap, hanem ha felszorzom sok millióval amit lenyúlt.. potya pénz :D )
  Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.20. 21:51:26