11
 • Zombee
  #11
  Igen, Lokinak van karaktere, a színészválasztás is jól sült el. Ezt rontják el mindig a főgonoszoknál, pedig a DC és a Marvel is tele van jobbnál jobb gazemberekkel. Fátum doki és Galactus is megérdemelne már egy tisztességes rehabilitációt.
 • Zombee
  #10
  Hogy mi milyennek tűnik, csalóka, még előzetes alapján is.
  Egyébként elég büdös paraszt mentalitás lenézni valakit, csak mert megnéz pár szuperhősfilmet. Eleve ha szereted, ismered az alapjául szolgáló képregényeket, más nézni ezeket. Meg azért nem mondanám rossznak. Jó, a Zöld lámpás tényleg rossz volt, de pl. a Batman v Superman nem, Aquaman is szórakoztató.
 • wraithLord
  #9
  Vagy nem tudom, minek hívják a mozis DC Universe-t, de nem annak... :D
 • wraithLord
  #8
  Moziban én se nézem őket, de online streamingen vagy virágboltos verzió előfordul, ha éppen kedvem van hozzá. Iron Man 1, Guardians of the Galaxy 1-2, Thor 3 nem olyan rossz. A DC-seket nem szeretem, kivéve a Watchment, de szerintem annak nincs köze a DCU-hoz.

  @Zombee
  Szerintem Loki inkább antihős. Bár igaz, az elején még főgonosz szerepet töltött be. Azért ő a legjobb "gonosz" karakter valószínűleg, mert gonoszból antihős lett, szóval van karaktere és karakterfejlődése.
 • zetortraktor
  #7
  Ezt most nem értem. Vagy tényleg nézitek ezeket a filmeket, vagy csak hasból dumáltok. Oké, DC-filmet én is láttam, elismerem, de az elmúlt 10 évben nem nagyon fordult meg a fejemben, hogy bármelyiket érdemes lenne megnézni, mert a jobbak is inkább csak közepeseknek tűntek.
 • Zombee
  #6
  Nem rossz Thanos, de Loki után ő is csak közepes. Mondjuk a többi még az se.
  Bár ilyen téren a DC sem brillírozik mostanában.
 • wraithLord
  #5
  Szerintem (is) az a legjobb Thor film. Az első vérszegény, a második nagyon vacak. A harmadik viszont tetszett.

  @Zombee
  Azért Thanos elég jó gonosz szerintem. Mondjuk rá szánták a legtöbb időt, és arra húzták fel az egészet, szóval nem csoda. A többi csak futó kaland volt. Különösen Ultron. Az a film címe, hogy "Age of Ultron", aztán abból áll az egész, hogy 1. létrejön, 2. fenyegetőzik, 3. bedarálják. Mindez kb. instant történik :D (az MCU elég furcsán értelmezi a "kora" kifejezést, hacsak nem valami más, mélyenszántó dologra utal... nem ismerem a többé-kevésbé alapjául szolgáló képregényeket). Ultron tényleg az a tipikus szuperhősösizé főgonosz, aki csak azért van, hogy a szuperhősök mutogathassák a szuperképességeiket.
 • Zombee
  #4
  A 7.9-es imdb pontszám azért a többség felé billenti a mérleget. A mozinézők meg többségében biztos szerették, mert elég jó bevételt termelt. Ez a minőségtől részben független, de szerették, ez tény. Amúgy szerintem jópofa film, bár a főgonosz elég vérszegény. Mondjuk ez nagyjából az összes Marvel filmre igaz, szinte csak Loki lóg ki a sorból, ő viszont nem is egyértelműen gonosz karakter, a többi viszont elég egydimenziós.
 • SteveGreat
  #3
  "ráadásul a filmet is mindenki imádta" - hát pedig, nem!!!
 • nlght
  #2
  Nolan filmjeiben ő volt a Dene-vérember
 • Zombee
  #1
  Mivel úgyis maszk/CGI lesz, ennyiből azért nem feltétlen derül ki, kit is fog alakítani Bale. Meg azért se, mert Gorr nem egy nagy múltú karakter, 2013-ban szerepelt először a képregényekben. Nevezzük nevén tehát a gyereket, ahogyan azt már sok helyen hetekkel, hónapokkal ezelőtt megtették: Gorr the God Butcher.