12
 • Zombee
  #12
  Pedig azért a szuperhősös látványfilmeket nem nehéz megérteni, miért szeretik sokan. Ezek is csak mesefilmek. Ha megnézed a bevételi listákat, csupa ilyen-olyan mesefilm van az élen, legyen az Avatar, Star Wars, Batman, Pókember, Toy Story, Halálos iramban, vagy... Titanic. Sehol egy tárgyalótermi dráma, se holocaust film, de a valós eseményeket feldolgozó történelmi filmek se kasszasikerek. A legsötétebb órának is kellett Gary Oldman és a sminkesek Oscar-díjas alakítása, hogy sikeres legyen, önmagában egy Churchil-ről szóló filmet lehet nem néznek meg annyian.
 • nemadomeganevem
  #11
  Na itt van egy lehetséges magyarázat hogy az emberek miért szeretnek, és miért nem,bizonyos filmeket. https://www.youtube.com/watch?v=3INa3xejaYI
 • Ellaberin
  #10
  Csodálkoznék, sőt egyenesen passzolnám, ha mondjuk egy olyan cím, mint a "Texasi láncfűrészes" 12 karikát kapna.
  Ennek ez a műfaja: darálós horror, ergo 18+

  Én pl. szeretem a horrort, de pont ezt a fajtát én sem, de azért meg szoktam nézni, néha azért van bennük egy-egy easter egg vagy poén, és már csak azért érdemes. Magáért a belezésért egy filmet sem néznék meg és van olyan is amit kifejezetten fosnak tartok, mert csak a felkoncolásról szól premier-planban.
  Ezeket általában olyanok készítik, akiknek fogalma sincs mi az a horror-film.

  Aztán meg van a fárasztó poénokkal megtűzdelt trancsírozás, amit meg kifejezetten "illetlenség" komolyan venni :D pl: Ash :D

  Vannak persze a tini horrorok is, amik beleférnek egyeseknek, de nálam egy horrorban ne a nyál csorogjon, hanem a vér :P :D Vagy éppen hozza rám a frászt, elvégre ezért nézem.
  És én is egyetértek, hogy ízlésekről felesleges a vita. Én pl. jószerivel mindent megnézek, talán a "brazil sorozatok" kategóriát nem bírom, de néha az előtt is ott ragadok már csak csodálkozni, hogy hogyan lehet ennyire ilyen valamiket csinálni. De ez van, van akinek ez kell kikapcsolódni, ezért nem szólók le senkit. (Néha kifejezetten vadászok Bollywoodi filmeket, mert egyszerűen nem bírom röhögés nélkül ki, amikor el kezdenek közösen táncolni pl. egy háborús film közepén :P)
 • KoLaMan
  #9
  Érdekes látni, ahogy egy teljesen szimpla, és ártatlan hozzászólás milyen reakciókat vált ki. Nem azt írta, hogy rossz, vagy ejnye, vagy igénytelen, vagy akármi - csak azt, hogy nem érti. Ennyi. Például én sem értem, Elfogadom természetesen, hogy sokaknak tetszik (nyilván, mert egyébként nem csinálnák), ahogy a végeérhetetlen, számomra tök unalmas (mondom: számomra unalmas!) szuperhősös filmek is baromi sikeresek (a csúcson a a Snyder-féle Igazság ligája végtelenített fekete-fehér változatával - várom is a némafilmes verziót).
  Nincs ebben semmi, teljesen természetesnek tartom, hogy egy filmnek (sorozatnak) megvan a maga rajongó tábora - de ettől még nem értem, hogy mit esznek rajta. Ilyen egyszerű.
  (Nem mellesleg én nagyon is kedvelem a horrort, mint műfajt csak nem ezt a fajtát. Szóval nem azt írtam, hogy nem jó, hanem csak - nem ezt a fajtát szeretem, na...)
 • kalapos01
  #8
  Emberek, akik nem értik, hogy mások hogy szerethetnek olyan filmes műfajokat, amiket ők nem.... Én azt nem értettem soha, hogy miért csak ekkora a rajongótáboruk. Hogy miért nem szeretik annyira sokkal többem, mint én.
 • Zombee
  #7
  Én pl. szeretem ketchupba tunkolni a husit. :)
  A texasi széria amúgy pont nem a body count-ra és a túl látványos darálásra megy rá, bár azért utóbbiban szégyent sem vall. Viszont a hangulat elég erős, főleg a régebbi részeknél.
 • nemadomeganevem
  #6
  Mert van aki szereti....:)
 • nemadomeganevem
  #5
  Soha nem is értettem, hogy ezeknek a "bollywood" filmeknek miért van akkora rajongótábora, hogy megérje gyártani őket hosszú évek óta.
 • nemadomeganevem
  #4
  Soha nem is értettem, hogy ezeknek a "Éneklös" filmeknek miért van akkora rajongótábora, hogy megérje gyártani őket hosszú évek óta.
 • nemadomeganevem
  #3
  Soha nem is értettem, hogy ezeknek a "hallmark-os" filmeknek miért van akkora rajongótábora, hogy megérje gyártani őket hosszú évek óta.

 • nlght
  #2
  Soha nem is értettem, hogy ezeknek az élve felkoncolós/feldarabolós horror filmeknek miért van akkora rajongótábora, hogy megérje gyártani őket hosszú évek óta.
 • Merwenus
  #1
  Mert a régit megmutatnád ?