17
 • Liquido
  #17
  Inkább azzal foglalkoznának hogy a mostani kártyákból legyen elég és normális áron....
 • repvez
  #16
  Eddig se hiszem, hogy a hobby bányászok miatt nem lehet kapni a VGA-kat. Akik miatt meg ez van, nem érdekli anynira az áramszámla ha többet termel .
  Meg ha a 4es szériára váltás nál, nem hiszem, hogy olyan lényegesen kevesebbet termelne egy 3as sorozat.
  A 2es és 1es sorozatbol,meg még nem volt hiány, de sovány vigaz ha majd azokat a lestrapált példányokat ujra elárasztják olcsobban akkor mikor majd a 4es széria megjelenik, mikor páran már most panaszkodnak, hogy a 3assal sem megy minden játék, ugy ahogy kellen, akkor majd biztso, hogy kelendö lesz egy bizonytalan hátterü 2esbe beujittani, ami már épp hogy elmegy majd az akkori játékokkal, a VR-es játékokat meg nem is emlitve.
 • Neocortex
  #15
  "hobbi" bányászok akik az otthoni hálózatot terhelik 30 darab 2080-assal már így is 23 ampert használnak, ha növekedni akarnak ésszerű döntés lehet a csere hálózatbővítés helyett
 • CrazyAchmed
  #14
  Azért, mert gondolom a nehezítések miatt, vagy egyszerűen csak azért mert ha mondjuk a 4000-esekkel lesznek tele a bányák, akkor a korábbiak már nem termelnek annyi hasznot, mint amennyibe a fenntartás (pl. áram) kerül.
 • repvez
  #13
  és azt mibol gondo,lod, hogy olyan VGA-tol megválnáűnak ami még képes bányászni csak azért mert jött egy ujabb ami egy kicsivel gyorsabb?
  A kettó egyszerre még többet tud neki bányáésnyi mint az egy ujabb egy kicsivel gyorsabban.
  És a lassabb meg már kitermelte az árát tehát minden nappal hasznot hoz neki, hulye lenne zuladni rajta mig ki nem fekszik.
  Legalább is én nem tenném, ha lenne egy ilyen farmom.
 • hunbalee
  #12
  Bízni kell akkor a másik (félmegoldásban) hogy az új karikat ismét a bányászok veszik majd és a régit cserélik azaz tömve lesz a net VGA-kkal igaz használtakkal de legalább kapható lesz. A kérdés csak az ők mennyiért akarnak majd megválni tőle...Anno az előző ilyennél elég szépen beestek a használt árak ez most is nagyon jó dolog lenne
 • repvez
  #11
  hát igen csak ebben az esetben kapnánk vissza ujra normális áron a VGA-kat.
  De addig amig megy a bitcoin, addig bármi uj megjelenik azzal bányászni fognak és minél gyorsabb annál többet bányásznak vele és annál jobban meg tudják venni a drágább kárttyákat is, tehát simán drágithatják ,mert lesz rá kereslet, kivéve az átlagfelhasználót aki nem bányászna vele. ugy néz ki, hogy a 2xxx szeria volt az utolso amit még meg tudott venni egy átlagember, mert már a 3ashoz senki nem jut hozzá, a 4eshez meg föleg ha azt is fölé pozicionálják árba.

  kiváncsi vagyok, hogy mikor lesz majd elegük a játékkészitöknek és a játékosoknak ez a helyzet, hogy az uj gamekat nem veszi majd senki, mert nem tudják játszani a régi gépeiket.
  Utoljára szerkesztette: repvez, 2021.04.13. 22:07:22
 • lammaer
  #9
  Annyira kiszámíthatatlan manapság a világ... látod, egy hajó elakad a szuezi csatornán azt világvége lesz belőle....
  vagy ugye egy keményebb influenza gondoltad volna hogy fejreállítja a világot?

  El se tudom képzelni hogy éppen mi boostzolhatja vagy döntheti romba a bitcoint... ami szerintem sokkal érzékenyebb a hatáskeltő hírekre, mivel nagyrészt csak az érzelmek fűtik. Mittomén valami celeb bedobja hogy a bitcoin tárcáját szőrén szálán kipakolták vmi hackerek, azt hirtelen mindenki menekülni kezd...
 • CrazyAchmed
  #8
  Igaz, a mostani árakkal benevelik a népet, innentől senki nem fog hátast dobni a drága vga árcéduláját meglátva.
 • hunbalee
  #6
  Sajnos ez ellen mi nem tudunk tenni..
 • Neocortex
  #5
  azok után hogy a paypal is keblére öleli a kriptót és a tech cégek is ebbe fektetnek nem fogadnék rá :(
 • duke
  #4
  A kinai banyaszok nagyon fognak orulni ennek, masnak ugyse jut belolle.
  Utoljára szerkesztette: duke, 2021.04.13. 12:03:49
 • Voltan
  #3
  LOL, ez száni már, komolyan.
 • hunbalee
  #2
  Tökmindegy mire fogják a lényeg nincs elég semmiből...nincs konzol és nincs vga sem.Hiány van. Én személy szerint erősen kétlem hogy ez változni fog 1 éven belül..
  Egyben bízhatnánk (de jelen állás szerint erre se látok semmit hogy bekövetkezne) ha hirtelen bedőlne a coin láz... Használt piacot ellephetnék a jóáras karik azt végre lehetne is venni valamit :)
 • Atisz #1
  Az RTX 3050 desktop változata is jöhetne már, mert talán sikerült már elég madarat lefejni a megnövelt árú 1660-sal, meg 2060-sal és mindezt ráfogni a koronavírus járványra.