5
 • Sir Cryalot
  #5
  Tegyük hozzá hogy ezek megjátszották azt hogy az OLED mekkora aduász, ami egyrészt nem igaz, másrészt meg akkorát mentek vele hogy még a VR-esek is arra mentek rá és azzal estek pofára.
  Lesz következő ilyen ? Amire az e-pénisz méregetők "csak úgy" rárepülnek? Mert ha nem...
 • kvp
  #4
  A Samsung-nak bejott. Kinaban is 1001 ceg foglalkozik telefonokkal, lett belole fel tucat nyugaton is ismert brand. A Samsung es a Lenovo is anno az IBM beszallitoikent kezdtek es mostanra egesz ismert cegek lettek. Az LG (eredeti neven Lucky - Goldstar) meg ugy jart mint Japanban a Sony. Ismerni ismerik, csak nem veszik az emberek a telefonjaikat. De ugyanez lezajlott Japanban is. A Sony (eredeti neven Tokyo Tsushin Kogyo) ismert brand lett, egy masik regi beszallito az Akai meg mara mar szinte ismeretlen.
 • Sir Cryalot
  #3
  Én már akkor fogtam a fejem amikor ezek a koreai chaebol-ok egyként álltak bele a mobiltelefonpiacba, mert ha egyszer beszállítók mért ne lennének brand-ek is.
  Beigazolódni látszik a sejtés hogy maradtak volna a kaptafánál többre mentek volna.

  Nevetséges , nevetséges a lista hogy miből akarnak megélni ezek után. OLED nem nyújt műszerfalhoz illő teljesítményt autókba pl. az tuti :DDD.
 • gosub
  #2
  Nagyon jó kijelzőket csináltak, 10 éves Lg Optimus O2X-em színei kenterbe verik a Redmi Note 9S-em és 8pro-m. Utóbbit vissza is adtam.
 • wraithLord
  #1
  Én bírtam őket, de a G5 óta elkezdtek össze-vissza kapkodni és fölösleges innovációkat erőltetni. Hazavágták a G-szériát, az addig húzó flagship vonalat, a V-széria ugyan nagyon jó volt, de túlságosan piac-exkluzív és drága, szóval nem csoda.
  Kár értük, mert sokszor nekik volt bátorságuk bevezetni új technológiákat, szabványokat, amik aztán standarddá váltak. De valószínűleg pont emiatt buktak el, hogy a végén már koncepció nélkül mindenhova nyúltak innováció téren.
  Meg persze a kínaiak közben megtanultak telefont gyártani, és legalább annyi márkát kínálnak, mint az összes többi együttvéve, ráadásul sok nagyon jó áron. :D Pár kínai márka már belépett abba a táborba, ahol nem tudják, mennyit kérjenek egy telefonért (vagyis de, mert megveszik), mint pl. a Huawei, Oneplus.