9
 • Tetsuo
  #9
  De az emberek legtöbbje a vékony, meg a még vékonyabb telefonra bukik, emiatt vékonyodnak.
  A te igényeidnek megfelelő telefont - ami nekem is jobban bejönne, mint a maiak - az emberek talán 1%-a, ha választaná.
 • Andrevv
  #8
  Nem bánnám ha 1 centi vastag lenne, a súly sem zavar, csak legyen jó nagy üzemidő és 2-3 év után tudjak akkut cserélni kínlódás és ragasztó olvasztás nélkül. Amúgy nem extrém nagy igénybevételre kell, csak bírja ki 5 napig töltés nélkül, mint a régi szép időkben. Ilyen volt pl. a Nokia E71-em, ha keveset használtam, szinte egyáltalán nem merült és kibírta akár egy hétig is, pedig nem volt vastag, de súlya az volt, sok volt benne a fém. A mostaniak fogyasztás szempontból katasztrofálisak.
 • vizes
  #7
  Nem lehet minden felhasználó igényét kielégíteni. Illetve, nem gazdaságos. Nekem is szempont olt a hosszabb üzemidő, meg is kaptam, de ennek ára van. Nehéz lett a készülék. És biztosan felmérik az igényeket, mert mostanában sok készüléket adnak ki kifejezetten nagy akkuval, olyan naggyal ami nem is olyan régen elképzelhetetlen volt, attól féltek nem veszik meg, mert kényelmetlenül nehéz lenne.
  Ezek szerint neked extrém nagy igénybevételre kellene telefon. Vegyél hozzá powerbankot, persze, kényelmetlen lesz használni, de ha beépítenék a telefonba, ugyanott lennél.
 • Andrevv
  #6
  Nem az. A mi családunkban is a telefonok átlagéletkora 4 év, mert nincs mit venni. Az újak mind túl nagyok (15 centinél rövidebbnek kellene lennie) és gyengék/nem cserélhetőek az akkuk. Nem csak mi vagyunk így, de szinte mindenki akivel beszélek így vélekedik.
 • Tetsuo
  #5
  Szerintem felmérik az igényeket, és a tiéd marginális.
  Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2021.04.01. 00:18:24
 • hunbalee
  #4
  Semmi se bírja.. Most is vettem Poco M3-at mert tesztekben az volt hogy valami 15.x óra netezést tud...Csak tudnám hol meg mivel..Ebben 6 ezres akku van 7 óra kijelző időt se tudja netezéssel. Szóval kb mint a YETI / UFO-kez a 15 óra hogy a fa**ba hozták ki máig nem értem.
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #3
  Facebook programcsaladja joval tobbet art az akkudnak, mint barmi mas.
 • vizes
  #2
  Nekem most egy MI10T készülékem van. Minden második este töltöm, olyan használat mellett mint ahogyan az elődjét nyúztam, (Redmi Note 5), azt minden este töltöttem.
  A 33 wattos gyorstöltővel pedig bárhol tölthetek gyorsan annyit bele, hogy ne legyen gond.
  Ezekkel a töltőkkel ez már nem probléma, max veszel még egy töltőfejet (pl a munkahelyre), hogy ne kelljen hurcolászni. Ha kocsival jársz ott is tölthetsz, és ha annyit használod a készülékedet, estig biztosan kibírja.
 • hunbalee
  #1
  Bárcsak úgy gyártanának mobilokat hogy előtte felmérik mire lenne igény...
  De jó is volna egy sima 5 colos akár 720p-s kijelzős 6-7000-es akkus 4-8GB ramos alsó -középszar SOC-os , vízálló mobil..
  Nekem pl csak netezésre kellene és legyen hosszú az üzemideje. A mai akkuk amúgy is retkes moslékok és ahelyett hogy próbálnák tolni az üzemidőt feszt belekúrnak csúcs hw-t meg ezer hz-es kijelző majd tölti a paraszt naponta 2x ..köpedelem.