3
 • globint
  #3
  Pontosan.
 • csigafi #2
  Egy fecske nem csinál nyarat és már elég rég vannak fegyveres robotok. Ilyen alapon a vadászgépek is egy fajta fegyveres robotnak nevezhető.
  Az a szomorú hogy létezniük kell egyáltalán fegyvereknek.Mert ember emberre ilyen veszélyt jelent hogy erre szükség van. Az ember mát önmagában is veszélyesebb mint bármilyen fegyver.
 • kvp
  #1
  Meglepo modon demokrata kepviselorol van szo. Viszont kisse elkesett, ezt a technologiat kenytelenek lesznek hasznalni, mert ha az osszes a borszine miatt szuletesetol fogva rasszista feher rendort leszerelik, akkor nem nagyon marad eleg ember. Ugyanez igaz a hadseregre es a nemzeti gardara is. Ha gyors megoldaskent csak es kizarolag friss bevandorlokkal toltik fel oket, akkor a delamerikai kartellek veszik at az iranyitast, ha viszont atallnak a robotokra, akkor az oket uzemelteto cegek meg tudjak tartani az iranyitast a lakossag felett. Ez ugyan a lakossag jelentos reszenek eleg rossz lehet, de az uj politikai rendszerben a lakossag tenyleges erdeke nem igazan tunik szempontnak.

  ps: Vicces, hogy ahol lejott a kek festek a rendorsegi robotkutyarol, ott kilatszik alatta az eredeti sarga muanyag... Ez egyelore csak egy nem tul elegansan felmatricazott taviranyitos jatekkutya, bar mar letezik ugyanebbol a tipusbol egy demo celbol felfegyverzett valtozat is.