17
Necromunda: Hired Gun
 • hunbalee
  #17
  Megérkezett az első patch
 • Darun
  #16
  Én azt talán 2 vagy 3 éve pörgettem ki, szóval... kb erre gondoltam én is. Beszereztem a DoW első részéhez is az összes kieget Steam-en, mert a Winter Assault hiányzott. A DoW 2-t tavaly pörgettem ki utoljára. A Space Hulknak több variációjával is próbálkoztam, de nem jött át. Kipróbáltam a Space Wolf-ot is, de baromi idegesitő, hogy csak négy felé lehet fordulni és folyamat túlerő ellen kell harcolni. Szóval azt is hagytam. A körökre osztott játékokból nekem kettő jött be, az egyik a Mechanikus, azt tényleg nagyon összerakták a fiúk, az hatalmas élmény volt. A másik a Deathwatch volt. Amilyen egyszerű az egész, pont olyan szórakoztató. Bár az egyszerűség itt magára a rendszer működésére vonatkozik, a játék néha feladja a leckét taktikából.
  Az Armada-t szerettem volna még kipróbálni, de nem indult el. Egy ideig leveleztem a supportal is, de nem tudtak segiteni.
  Jajjj... Nekem anno a Fire Warrior is bejött, bár volt eg pálya, amin nem tudtam túljutni (amikor jöttek a Chaos Spacemarine-ok). Am megértem hogy miért a körökre osztott cuccokat tolják, hiszen eredetileg ez egy táblás játék, nyilván akik szeretik a Wh40k-t, azokat főleg ez érdekli, nem az FPS/TPS/RTS vonal. A DoW-ot is sajnálom, hogy bebuktak vele.
 • Voltan
  #15
  Így van, a SM volt az eddigi legjobb akció WH40k. Ami szomorú, nem most volt, nagyon nem.
 • hunbalee
  #14
  Bárki bármit mond rá a legjobb Warhammeres cucc ami nem rts és jó volt az a W40 Space Marine

  Az a baj hogy csak a körökre osztott fosok ömlenek a témában..de az tonna szám..
  Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.06.13. 17:45:41
 • Darun
  #13
  Wh40k játékokból mostanában nem volt valami erős a felhozatal. Amilyen jól nézett ki elsőre a Deathwing is, annyira unalmas/idegesitő volt. Most ez van meg a Necromunda, de hamarosan jön a DarkTide is. Ha a háromból egy nem lesz unalmas, az már jó arány. Am nekem ez a falonfutós-ugrabugrálós izé már a Titanfallban sem jött be. Tudom hogy most ez a pörgős akció a divat, csak nekem pont nem ez a stilusom. Azért ha lesz rá valami jó akció, sztem megveszem és kipróbálom.
 • nxs
  #12
  Nem lett ez annyira szar csak olyan semmilyen. A játék legnagyobb pozitívuma egyben a legelbaszottabb része is,ez egy parkour shooter. Ha nem csinálod amire a harc építkezik fasírtot csinálnak belőled (wallrun,slide,etc.) viszont ha ráérzel és 2 percig futsz a falakon miközben ugrabugrálsz és seggen csúszol a következő platformig...na akkor elég beteg dolgokat lehet művelni.
  AI az nulla,sidequest végtelenítve,alap story,loot van de értelme nem sok,mapok amúgy változatosak.
  Tökéletes példája az izomból kierőszakolt játékoknak.
 • hunbalee
  #11
  Launch traileren a Necromunda: Hired Gun

 • hunbalee
  #10
  Félórányi játékmenet videón a Necromunda: Hired Gun

 • hunbalee
  #9
  Necromunda: Hired Gun - Official Cinematic Launch Trailer

 • hunbalee
  #8
  Necromunda: Hired Gun - Friends Forever Trailer


  Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.05.20. 16:26:24
 • Voltan
  #7
  Elég fos hangja van a bolternek, meg kicsit túl nagynak tűnik a tűzgyorsaság is, de ha ez lesz a legnagyobb baja a játéknak, akkor örvendezhetünk :)
  Utoljára szerkesztette: Voltan, 2021.05.14. 21:39:53
 • hunbalee
  #6
  Előzetesek a Necromunda: Hired Gun fegyvereiről

 • hunbalee
  #5
  Necromunda: Hired Gun - Stub Cannon Weapon Showcase

 • Malarki
  #4
  Új gameplay video


  Így elsőre elég tisztességes iparosmunkának tűnik.
 • Voltan
  #3
  Ez alapján igen jónak tűnik, remélem nem cseszik el, mert ebben van potenciál bőven!
 • hunbalee
  #2
  Necromunda: Hired Gun - ismerd meg Necromundát

 • hunbalee
  #1
  Nagyon úgy tűnik, hogy a Warhammer 40.000-univerzumnak és a DOOM-játékoknak volt egy szerelmi afférja, ugyanis az ebből született gyermek, a Necromunda: Hired Gun, ha akarná, sem tudná letagadni az örökölt géneket.
  Lerántotta a leplet a Focus Home Interactive és a StreumOn Studio a következő játékáról, a Necromunda: Hired Gunról, amit úgy lehetne röviden összegezni, mint egy Warhammer 40.000-be oltott DOOM. A brutális tempót diktáló FPS június 1-jén érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.  A Necromunda: Hired Gunban egy fejvadászt alakítunk majd, aki augmentációinak hála elképesztően mobilis, így akár a falon futás, a dupla ugrás, de még a grappling hookkal való közlekedés sem okoz számára problémát.Küldetéseink során segítségünkre lesz még hű társunk is, a félig kutya, félig robot háziállatunk, aki - amellett, hogy szintén feltuningolható majd egyedi kütyükkel - némi jutalomfalatért cserébe bármelyik célpontunk torkát örömmel átharapja.

  Necromunda: Hired Gun - akcióban az autopistol  info: Gamekapocs
  Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.03.29. 20:57:41