8
 • Vanek úr
  #8
  Ez jó! Nem tudod, hogy milyenek a műsorok a tévében, de azért véded őket. Nem tudod, hogy én mit nézek, de azért felteszed, hogy semmit, mert ezt szűrted le egy villámreakciómból, amiben egy tévéműsort dicsértem (ami tényleg jó, van mélysége, mellette szórakoztató is).
  Woowwww! Taníts Mester! :D

  Mellesleg jegyzem meg (mert látom, tényleg gondjaid vannak az értelmezéssel, és a vicces, poénos dolgok felfogásával, megértésével), hogy a fenti soraimból a második bekezdésbeli vicces (direkt jeleztem egy emote-tal - bár lehet, hogy neked az sem az); a többi komoly lenne.
 • zetortraktor
  #7
  " Nem sok olyan műsor van a tévében, amit érdemes nézni."

  Mondod ezt azok alapján, hogy a legtöbb futó tévéműsort bepróbáltad, és úgy ítélted meg őket, hogy nem érdemesek nézésre, vagy igazából fogalmad sincs, és reagáltál egy (hogy is írtad?) "vicceset?

  Mert bevallom, nekem gőzöm sincs arról, hogy mennyire jók vagy rosszak a hazai tévécsatornák műsorai, és én kérek elnézést azért, ha nem állok be a fikázók sorába csak azért, mert ez a divat. (Megjegyzem, tudom, hogy a divat hívószava erős, meg kell felelni az elvárásoknak, a TV2-t és az RTL-r szidni kell, de tényleg gőzöm sincs arról, hogy milyen mostanság az ottani minőség.)
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2021.03.24. 08:07:56
 • Vanek úr
  #6
  Szerintem egy vicceset reagált a kolléga, te meg beleestél a saját csapdádba, mert nem sikerült értelmezned a poént. Majd legközelebb, amikor nem indulatból reagálsz, akkor talán leesik.

  Egyébként a hírhez: végre. Nem sok olyan műsor van a tévében, amit érdemes nézni. Ez az egyik (annak ellenére is hogy kormányadón van).
 • Vanek úr
  #5
  Hűha. Lemaradt az alufólia-sisakod, hogy ilyent sikerült leírni, illetve gondolni? :) Agymosó. Ja. Jajjjj, Istenem!
 • zetortraktor
  #2
  Mondod ezt napi hány óra TV2-nézés alapján? És, vajon miért 24 órát írsz, és nem annyi órát, amennyit szoktál nézni, vagyis amiről van tapasztalatod is. Vagy, ha csak hasból írod, alap nélkül, akkor csillagozd meg, mert így sok kommentolvasót félrevezetsz tájékozatlan hozzászólással.
 • kékherceg
  #1
  24 órában