10
-
nirriti #10 Ezt úgy mondod mintha Kurtzman legfőbb célja az lett volna, hogy olyan Star Treket csináljon amit elvárnál miután a régi sorozatokat végignézted.
Utoljára szerkesztette: nirriti, 2021.03.29. 03:36:08 -
#9 Miért nem szakadnak már erről a "Start Trek új sorozat" vonalról. Csinálhatnának végre egy független sorozatot is amit nem köt a meglévő univerzum. A "régi" sorozatok jók voltak, izgalmasak, de a mostaniak 1-2 rész után unalmasak.
-
#8 Én konkrétan azért hagytam abba az STD-t, mert több szereplő is borzasztóan irritált. Nagyon kíváncsi leszek kik is azok a "közönség kedvencek" akiket átemelnek. -
wkm #6 Ez a "fejlődés" olyan, mintha hormonkezelés következménye lenne... :) -
#5 Az STD-nél nehéz lesz szarabbat összehozzni. Úgy járt mint a Diablo 3. A nevet megtartották. Csak igazi Star Trek helyett lett belőle egy szép színes műanyag hiszti-dráma. -
lodoviktrema #4 A Discovery idáig az egyetlen Star Trek, amit nem néztem végig, remélem annál jobb lesz. -
#2 Érdekes casting, kíváncsi leszek rá. De sokkal szimpatikusabbnak tűnik, mint a Discovery szereplői.
Mondjuk biztos ez is múlik a művészeti vezetőn/látványtervezőn/nem tudom min, nem értek hozzá...