Az Avatar lett megint minden idők legsikeresebb filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ender, annak örülj inkább, hogy 14 éves a reged. nagyon régen ki kellett volna tiltani már téged erről a fórumról.
Közben eltűnt a hozzászólásom, az ég tudja miért (szólásszabadság, meg minden). A filmek 99%-ának a sztorija máshonnan van. Azzal persze nem lehet vitatkozni, hogy ha azt mondod fos. Én személy szerint minden idők egyik legjobb filmjénak tartom, amit vagy 20x láttam :-D
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
"Csak az avatárnál egyszerre mindenkiből kitört a kultúrsznob."
Én nem csodálkozom rajta, intellektuális szinttől függetlenül sokaknak feltűnt, hogy a sztorija honnan van. Tehát "audiovizuális élmény/fos-kategória", és még bárki csont nélkül rá is ismerhet, mit próbálnak meg eladni neki 800-adszor... ez akár sikerélményként is funkcionálhat egyeseknek, hogy most ő jól a színfalak mögé látott... 😄
A látvány miatt tetszett, de nekem ez is ugyanolyan egyszernézős film volt, mint a hollywoodi szuperprodukciók ("audiovizuális élmény/fos"😉 nagyobb része.
És, mint mondtam, nem csodálkozom rajta, ha valaki fosozza, mert a film még csak meg se próbálja elfedni, hogy micsoda... 😄
Szerintem.
Én nem csodálkozom rajta, intellektuális szinttől függetlenül sokaknak feltűnt, hogy a sztorija honnan van. Tehát "audiovizuális élmény/fos-kategória", és még bárki csont nélkül rá is ismerhet, mit próbálnak meg eladni neki 800-adszor... ez akár sikerélményként is funkcionálhat egyeseknek, hogy most ő jól a színfalak mögé látott... 😄
A látvány miatt tetszett, de nekem ez is ugyanolyan egyszernézős film volt, mint a hollywoodi szuperprodukciók ("audiovizuális élmény/fos"😉 nagyobb része.
És, mint mondtam, nem csodálkozom rajta, ha valaki fosozza, mert a film még csak meg se próbálja elfedni, hogy micsoda... 😄
Szerintem.
Akkora rajongo nem vagyok ugyan mint te, de eletemben volt osszesen 2 vagy 3 film amit 1nel tobbszor lattam moziban, es ez az egyik.
+1
Nekem is ez a kedvencem, és én sem tudom megúnni. Moziban is megnézném, ha újra vetítenék. Többször is. Szerintem telt házzal menne.
Hogy melyik a jó film, az szubjektív. Aki fosozik, az csak saját magát minősíti...
Nekem is ez a kedvencem, és én sem tudom megúnni. Moziban is megnézném, ha újra vetítenék. Többször is. Szerintem telt házzal menne.
Hogy melyik a jó film, az szubjektív. Aki fosozik, az csak saját magát minősíti...
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
Nem tudom, én is láttam, de nem rémlik, hogy kiváló audiovizuális élménynek tartottam volna, inkább közepesnek. A sztorija nem volt rossz, de persze az sem egetrengető. De a kulcs nem az, hogy kinek hogy tetszik, hanem az is, hogy a fosozó, te is és én is megnéztük, ezért sikeres.
Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2021.03.15. 08:18:54
Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2021.03.15. 08:18:54
Az Avatar egy kivalo audiovizualis elmeny. Kar a story-ra oszpontositani a film ertekelesenel.