12
 • Evoluti0N
  #10
  Nem, de nem is voltam az, aki azt állította, h gyerekes dolog kommentre reagálni a cikk helyett.
 • Vanek úr
  #9
  Hölgyeim és uraim! Ez egy fórum. Teljesen korrekt és legális, ha másnak a hozzászólására is reagál valaki, nem csak a cikkre. Innentől IQ kérdése, hogy a lentebb is olvasható oda-vissza megy-e tovább (hogy most épp ki a gyerek és ki a felnőtt).

  A játékkal kapcsolatban viszont morguldae #7-es ozzászólásával kell egyet értsek. Én is 47 vagyok, de a játék tetszik (és ha valaki nézett twitch-en közvetítéseket, akkor láthatta, hogy a felnőtt(ebb) közvetítőket is berántotta). Mert aki ki sem próbálja, annak tényleg egy gyerekjátéknak tűnhet, de aki egy kicsit is belenéz a játékmenetbe (vagy kipróbálja a demót), az rájöhet, hogy bőven nem (vagy nem csak). Vannak benne olyan fejtörők is, amik a 'könnyítések' ellenére is megizzaszthat sok játékost (ráadásul ezek mindegyike teljesen különböző); de a harcban is oda kell figyelni rendesen. Bár ha valaki mindent kikutat, és felfejleszt magán, akkor a vége akár még túl könnyű is lehet, de ettől még az élmény az magávalragadó. Vagyis ez a játék jó - nagyon jó (főleg a Ubi-hoz képest). :)
  Utoljára szerkesztette: Vanek úr, 2021.03.15. 12:59:03
 • Kódia
  #8
  És te?
 • morguldae
  #7
  Jó játék, már sokat játszottam vele! Mindenkinek ajánlom, aki szereti a számítógépes játékokat. Az irányítása valóban kissé bonyolult a harcoknál. Igyekezni kell távolból leszedni az ellent. Az íjjal lövés nagyon szórakoztató! A kilőtt nyilat lehet irányítani, mozgatni. Amikor kilövöd azt követi a kamera! Feladatok is épülnek erre a játékban. Ez szerintem nagyon jól meg lett csinálva! A közelharcnál meg ugorj fel a levegőbe és úgy ütögess. Kevesebb gombbal is használható technika. Szép komplex játék. Sok minden van benne. A logikai feladatok is szórakoztatóak. A játék szabadon bejárható világa is szép. A kedvenc játékaim közé tartozik mostanság. Én már az 50 évhez közelítek, szóval nem csak 14-15 éveseknek! :-)
 • xSethx
  #6
  Milyen érzés agy nélkül élni?
 • yesname #5
  Tusé! :D:D:D
  Utoljára szerkesztette: yesname, 2021.03.15. 08:18:16
 • Evoluti0N
  #4
  Te a cikkre reagáltál?
 • Kódia
  #3
  Minden alkalommal, amikor ilyen típusú hozzászólást olvasok, nem tudok másra gondolni, h mennyire gáz, amikor valakinek azzal kell bizonyítania, h ő mennyire felnőtt, h beírja, h a másik hozzászólása neki miért nem tetszik, ahelyett, h a cikkre reagálna.
 • Evoluti0N
  #2
  Minden alkalommal, amikor ilyen típusú hozzászólást olvasok, nem tudok másra gondolni, h mennyire gáz, amikor valakinek azzal kell bizonyítania, h ő mennyire felnőtt, h beírja, h ilyen "gyerekeknek való" játékkal bizony ő nem játszik.
  Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.03.14. 20:53:24
 • Lapajka
  #1
  14-15 éves korig biztos, hogy príma szórakozás lehet...