6
 • repvez
  #6
  ha esetleg ezzel rám akarsz utalni, hogy szájba legyen rágva a dolog akkor eléggé mellé löttél,
  DE aki nem nézi a sorozatot annak azért egy kis leírás nem ártana hozzá, hogy kontextusba kerüljön vele, és abból a trélerből ahol mp-re felvillannak képek és egy egy kiragadott mondatok még nem lesz röhejes a tréler.

  és ha a címet nézzük itt konkrétan arról van szó, nem magáról a sorozatról. csak a trélert ítéli meg röhejesnek, ami semmiben sem tér el a legtöbb mai bemutatótól .
 • kalapos01
  #5
  Szerintem el kell fogadni, hogy azért a mai hírfogyasztók többsége igenis elvárja a szájba rágást. Ha valami röhejes, és még mellékelve is van, vagyis megnézheti magának mindenki, hogy miért röhejes, kötelessége az írónak le is írni, hogy miért gondolja röhejesnek, mert ha nem teszi, akkor az bizony vannak olvasók, akik sosem fogják megtudni, hogy miért röhejes a dolog. És ez elismerésnek is tekinthető, hiszen az olvasó valamiért felnéz az újságíróra, ha ő maga nem is tudja megítélni a röhejesség tényét, az ő szájából, vagyis tollából el fogja fogadni. Az olvasónak igenis fontos, hogy tudja, mi miért jó és mi miért rossz egy teljesen random valaki szerint.
 • cateran
  #4
  "A hír szent, a vélemény szabad!" vs "A hírmagazin valamennyi cikke...."
  Meses ujsagiro meg foszerkeszto lehetsz..Index, 444, 24.hu vagy Telex? Esetleg meg annal is lejjebb, kormanyoldali?
 • repvez
  #3
  az egy dolog ha valaki a saját véleménye alapján röhejesnek tartaja, de ha azt egy nagyobb társaság elé teszi akkor azért sztem illene megmagyarázni, hogy mi a röhejes benne.

  Ez kb olyan mintha az lenne a cimben , hogy kiváló az XY film, de ezt azért meg kellene magyarázni, mert lehet hogy mindenki másnak meg szar egyedül a cikk írónak tetszik. De ha beleirja, hogy mi miatt itéli meg annak akkor lehet , hogy másnak is megérti, hogy miért.

  De akkor ezért tart itt a magyar sajtó, ha az újságíróknak ez igy megfelel. mindegy mit írnak és mégcsak meg sem kell magyarázniuk.
 • repvez
  #1
  kedves cikkiró, ez megint milyen cikk vagy cimadás?
  Nekem még úgy tanították, hogy a címnek összefoglalni kell azt amit a tartalomban van.
  De a tartalomban nem találok egyetlen utalást sem, hogy mitől is röhejes az előzetes?
  vagy csak a cliickbailt számit ? a tartalom már le van [email protected]?