5
Call to arms - Gates of hell: Ostfront a Men of War sorozat legujabb tagja
 • s1lkforrent
  #5
  Szódával elmegy. Single player miatt szvsz nem érdemes alap CtA-t venni, esetleg Season Pass kiadásban, mert ott a ruszki és német hadjáratok egy fokkal talán jobbak.

  Érdemes megjegyezni hogy Gates of Hell-hez kelleni fog az alap CtA is, mert ez hivatalosan egy kieg lesz. Gyakorlatban persze egy teljesen független játék, amit már évek óta készítenek, de az 1C-Best Way összeborulás kivágott a Taigetoszra, és a DMS egyezség mentett meg, szóval jogilag mindenképp csak kiegészítőként adhatják el.
 • Montanosz
  #4
  mikro menedzsment asszem csak a theatre of war sorozatban van még, steel division még ami ilyen látványos és élethű, körökre osztottban meg a combat mission sorozat a sima táblás szimulációs wargameken kivül
  A többi rts-t nem kell figyelembe venni mert a valós harcokhoz nincs sok közük
 • Montanosz
  #3
  nem tudom mert az nem WWII hanem egy mellék ág csak névben azonos és nem néztem
  De ez érinteni sok embert érint, tekinve hogy ez az egyik leghíresebb WWII stratégia sorozat

  Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2021.03.12. 14:24:40
 • hunbalee
  #2
  Ha már van topikja (bár gondolom nem sok embert érint) az előzőnek a sima Call to Arms-nak milyen a kampány része, jóféle? (Mert 3.74 euróért akciózzák mindig aztán kártyazsetonból meg még olcsóbb és vagy ingyen lehetne.)
 • Montanosz
  #1
  Mivel lehet jelentkezni már bétára, jomagam is játszom vele és minden eddigi hasonló játékot überel ( +hogy a mikromenedzselés megmaradt) és hamarosan megjelenik gondoltam ideje a topiknak hogy már a bétárol is beszélgessünk  Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2021.03.12. 10:27:28