8
 • Zombee
  #8
  Ez nem közhely. Így szokták nevezni a VHS/DVD/BD/VOD forgalmazást. És tény, hogy egyikük sem tud felmutatni sok mozifilmet mostanság.
 • wraithLord
  #7
  :D
 • professional
  #6
  Lakosság definíciója 1:03:33tól! :
  https://youtu.be/5wkhGMpCfG4
 • wraithLord
  #5
  Sőt, még a mozi üzemeltetői is a lakosság része.
  Csupán ötleteltem... Mivel ahogy te is ügyesen rámutattál, egyébként sem erdei remetéknek, vagy a füves puszták állatközösségének szánják a filmet, ezért lehetséges, hogy a "lakossági" nem a célközönségre, hanem a film "elfogyasztásának" módjára vonatkozik. Érted, a kiadó nem bízza filmszínházra a filmjének a prezentálását, hanem a lakosság úgy nézi meg, ahogy akarja, amin tudja.
 • wraithLord
  #3
  Vagy még készíteni sem kell új filmet az alapötlettel, mert a '97-es filmnél szerintem nem lehet jobban kiaknázni az egész "jelenséget". De ettől még lehet új filmet csinálni, az eredeti Face/Off ettől még nem lesz kevesebb.

  @Ender Wiggin
  Gondolom a "lakossági" azt jelenti, hogy nem a mozi játssza le, hanem az emberek otthon azon játsszák le, amijük van, amin akarják.
  Tehát jelenthet ez Junoszty TV-re rábuherált kínai DVD lejátszótól kezdve akár mozihoz hasonló vásznas, projektoros, 7.1-es vagy nem tudom milyen hangrendszeres házimozirendszert is. A lakosságra van bízva, hogy min nézi meg, a kiadó csak a filmet tartalmazó adathordozót adja oda, "mozit nem biztosít hozzá". És egy filmnél nyilván az is nagyon fontos, hogy min játsszák le.
 • Sequoyah
  #2
  Megint kezdodik hogy dobaloznak a "reboot" es a "folytatas" szavakkal... Ez pont az a film, ahol mindkettot el kellene felejteni, es kesziteni egy teljesen uj filmet teljesen uj tortenettel, ahol csak az alapotlet a regi.