2
  • kalapos01
    #2
    Gondolom az amerikai nézettségi adatok zavartak össze (ti. kanadai sorozatról van szó), vagy egyszerűen nem tudod, hogy egyrészt még Amerikában is virágoznak sorozatok 300 ezer néző alatt, másrészt az elmúlt 15 évben volt fejlődés a tévés piacon, és már rég nem jelent szinte semmit a lineáris nézettség, főleg, ha egy sorozatot nem kell eladni egyesével minden országba, hanem mondjuk le tudnak boltolni egy üzletet az Amazonnal vagy a Netflixszel. Akkor ugyanis már-már irrelevánssá válik, hogy a belföldi piacon hogyan teljesítenek.

    Ezt leírva elég alap dolognak tűnik, őszintén meglep, hogy még létezik ember, aki képes élő tévés nézettségek után keresni a neten, hátha azokkal alá tudja támasztani a mondanivalóját egy kommentben, pedig illene tudni, hogy a számokkal nem sokra lehet menni, mert szinte minden túlélését olyan adatok alapján számítják, amiket mi, egyszerű halandók nem is ismerhetünk.

    (A megoldást egyébként a gyártó anyagi helyzete kapcsán kell keresned, elég nagy nyilvánosságot kapott a 4. évad forgatásának elkezdése előtt az, ami miatt kukázni kellett majdnem a teljes sorozatot, de végül a jelek szerint sikerült finanszírozni egy záró szezont.)
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2021.02.09. 11:56:10