4
 • t_robert
  #4
  Az aranyhorda nevű kísérlet végül is félsikerrel zárult. A lövedékek a célpont helyett a meghívott vendégek páholyát találták el. Igaz nem győzték meg az ex nézőket posztumuszt sem a célzás pontosságáról viszont tökéletesen illusztrálták a lövedékek pusztító erejét. Mi ez ha nem a fél siker? :)
 • kvp
  #3
  "Propaganda cikk. Hamarosan indul a demokrácia export."

  A hirek szerint most demokracia import lesz. A hazelnok kifejzetten az amerikai lakossag ellen vetne be a hadsereget. Demokrata becslesek szerint korulbelul 100 millio terrorista lehet az USA-ban, akiket ugyanugy kell elpusztitaniuk, mint tettek azt az alkaida eseten. Raadasul az amerikai hadsereg kb. 60%-a erintett, oket elobb le kell szerelni. (ok is benne vannak a 100 millio belso ellensegben) A hadsereg megtisztitasa mar folyamatban van, de lassan halad, tovabba most epitik ki Washingtonban az allando vedvonalakat a letrehozando uj tagallam es a szovetsegi kezben marado teruletek kozott. (a kaptiolium es a feher haz nem lehet tagallamok teruleten, de varos tobbi reszet onallo tagallama tennek, ez a valasztas egyik nagy igerete volt, ezen kivul meg van 2 uj tagallam jelolt, igy akar 3 uj tagallama es 6 vagy 7 uj demokrata szenatora lehet az USA-nak)
 • defiant9
  #2
  Azért a kifejlesztett fegyverekkel való fenyegetés része volt a kommunikációjának:
  "Trump: Military intervention 'an option' in Venezuela"
  "Trump Threatens to 'Totally Destroy' North Korea in First U.N. Speech"
  Egyébként új háborút valóban nem indított, egyes meglévő konfliktusokban azonban nőtt az Egyesült Államok érintettsége (pl. Yemen, Szomália).
  Én nem látom megalapozottnak ezt a hamarosan indul kijelentést, nem látok most ilyen akkut gócpontot, covid sebeit nyalogatja a világ.