3
  • kalapos01
    #3
    A világ sorozatos piacának ismerete alapján gondolod úgy, hogy magyar jelenségről van szó, és Belgiumban vagy Ghánában nem ez a helyzet?

    "Szerencsére több mint 10 éve egyáltalán nem tévézek"

    Az mindig menő, aki ezt még hirdeti is magáról, de így megbocsátható, hogy ilyesmit kommentelsz, mert látszik, hogy nem értesz hozzá: általában a sorozatokat a premierjeik előtt vásárolják, amikor még nem tudják, hogy 1 évad után nem "foJtatják" őket.

    Mondjuk az, hogy hülyének érzed magad, egy dolog, és lehet, hogy neked az a fontos, hogy 6 évig nézz valamit, de aki látott egy szuper, egy évados sorozatot ehelyett, annak még szabadideje is több marad. Aki sorozatot néz, az pontosan tudja, hogy a sorozat véget érhet egy évad után is. Hidd el, senki nem fogja hülyének érezni magát attól, hogy te így véled.
  • monk00
    #2
    Ez magyarországon mindig így volt. Képesek voltak régebben is olyan sorozatokat megvásárolni amit 1 évad után már nem fojtattak. Csak azért vették mert ez által olcsóbb volt. Hülyének néztek mindenkit. Szerencsére több mint 10 éve egyáltalán nem tévézek. Így nem maradok le semmiről, a hülye magyarok miatt...
  • takysoft
    #1
    "Fura módon, miközben a Flash meg lett szüntetve a VIASAT6-on, a Supergirl és a Holnap legendái tovább fut."

    Hát ebben az esetben sok sikert a magyar nézőknek a crossover epizódokhoz :D