3
  • mumoka 2012
    #3
    van megoldás a jótállási időt fel kell emelni 3 év re tejesen díjmentes & minden nemű kifogás nélkül és mehet az Apple mellé a nagy okosok nak ez nem jut az eszük be.
  • kvp
    #2
    A megoldas egyebkent az, hogy javitas eseten root-olni kell a telefont es egy fuggetlen android verziot telepiteni. Azon keszulekek amik nem root-olhatoak pedig a nem javithato kategoriaba kerulnek, tehat a garancialis ido utan barmilyen hiba eseten azonnal kuka. Akinek nem tetszik, hogy egyszer eldobhato a keszulek, valasszon olyat ami javithato. (amig meg letezik ilyen)

    Koztes megoldas lehet egyebkent a kijelzo komponens es az alaplap kozze helyezett proxy chip, ami az azonositok behamisitasat teszi lehetove, egeszen addig, amig teljes erteku kriptografiai chip-et nem epitenek az osszes cserelheto komponensbe. (ami megoldhato, csak eppen eleg draga megoldas, jelenleg ilyen csak az ujjlenyomat olvasokban van)

    Egyebkent a gyartok reszerol szebb megoldas lenne kionteni ragasztoval a keszulekek belsejet es ezzel a mozdulattal egyben osszeragasztani az egeszet. Ez a tonkrement keszulekek ujrahasznositast is teljes mertekben megakadalyozna.
  • M2 #1
    Persze, nem lenne ezekre szükség, ha egy tökéletes világban élnénk, ahol soha senki nem csapja be a másikat.