6
  • Lapajka
    #6
    Azért a zsebemben nem szeretném hogy legyen egy ilyen távtöltődés alatt álló csoda...
  • kvp
    #5
    https://www.youtube.com/watch?v=X6JDOXjvKAI

    Szoval megoldhato, hogy mukodjon? Igen. Hatekony? 1% az nem tul hatekony. Ha 500 wattbol 5 watt megy be a telefonba, akkor a telefont a kezeben tarto ember (es minden a ketto kozott) kapja a maradek egy reszet. Lasd walk in microwave. (az 500 watt mar osszehasonlithato a macska a mikrosutoben teljesitmennyel, azok 600 es 1000 watt kozott vannak) Ki a fene akar egy nagyteljesitmenyu 5G-s baziasallomas adot a nappalijaba, az EU-ban megengedett sugarzasi szint kb. 1000-szeresen?
  • zola2000
    #4
    Na igen, infralámpa mellől az emberek írják a konteós baromságot ... de mivel irányított még olyan hatása sem lesz.

    Viszont mivel kínai szabadalom az amerikai techcégek amik irányítják a nyugati emberek gondolkodását nem fognak fellépni a konteósok ellen. Komolyan keressetek rá Google konteós baromságokra: elég jól szűri azokat. Most arra hogy "how dangerous the 5G" és jön a konteó. Aztán csodálkozunk azon hogy emberek felgyújtanak 5G tornyokat.
  • Neocortex
    #3
    ugyan ijesztően hangzik, de a mikrohullámnak nincs annyi energiája hogy ionizáljon mint az UV vagy röntgen sugárzás ezért nem rákkeltő, a legveszélyesebb amit tehet az amit kvp írt. Alacsony teljesítmény mellett maximum melegít akár egy infra lámpa.
  • Cefet
    #2
    Ahogy mondja. Ha eddig nem volt rendes elektroszmog, no ettől majd lesz.
  • kvp
    #1
    Iranyitott mikrohullam. Mint az 5G eseten, csak 4 kimeno watt helyett 5 hasznos wattos teljesitmennyel (ez kb. 8-10 watt kimeno lehet). Nem tudom hogyan fogjak osszeegyeztetni az EU-s engedelyezett 4 wattos maximalis szolgaltatoi teljesitmennyel es a 0.1 wattos maximalis szabad felhasznalasu teljesitmennyel. Tehat magantulajdonu keszulek az EU-ban elvileg max. 0.1 wattot sugarozhat ki, ennek kb. a fele az ami hasznosithato.

    ps: Egyebkent egy ilyen iranyitott sugaras rendszer, mondjuk parszaz wattos kimeno teljesitmennyel mar egesz jo halalsugar lenne. Gyakorlatilag megfozne a celpont belso szerveit ha az nem visel megfelelo arnyekolo ruhazatot. Persze tolteni is lehetne vele a megfelelo telefonokat es laptopokat. (kiveve amikor szoftverhiba miatt valaki belelep a sugarba es az nem kapcsol le idoben, pl. macska vagy kisgyerek eseten)

    https://youtu.be/rCn2got-4R4?t=26