5
 • Sir Cryalot
  #5
  503 gramm - TIZEDE is sok

  https://research.fb.com/blog/2020/06/holographic-optics-for-thin-and-lightweight-virtual-reality/

  és van n+1 szemüveg brand akik építeni akarnak köré nem unisex ormótlanságokat
 • MerlinW
  #4
  Gondolom hallottál már a wifiről:) Egyébként ott az Oculus Quest 2, ami 503 gramm és minden benne van. Alternatív anyaghasználattal tovább lehet csökkenteni.
  Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.01.25. 02:24:54
 • Sir Cryalot
  #3
  Nyilván az a cég amelyik behozta a köztudatba a retinafelbontást meg érintőképernyőt az nem érheti be 1/3 felbontással , ezeknek meg 1/3 se nagyon van xD

  sőt a keretespixelek ahol akkora keret van hogy az is pixelnek számít xD ... (Erre külön büszke vagyok szerintem ezt még senki nem magyarította így )

  Nehéz ügy VR display és ha ezek elhasalnak valamin az biztos nem a pénz ,haha.

 • kvp
  #2
  VR-hez pont nem art a nagyobb teljesitmeny. Ezt idealis esetben nem kellene a fejre szerelni. Ha elfogadhato lenne a kulso vezerloegyseg, pl. egy laptop, akkor sokkal konnyebben meg lehet valositani a keszuleket. Persze a radios kapcsolat nem eleg megbizhato, a vezetekes meg elavult. De legalabb mukodne. Nem X ev mulva amikorra eleg apro es kisfogyasztasu lesz a megfelelo telejesitmeny, hanem ma.
 • M2 #1
  "könnyű és kompakt, ezáltal könnyen viselhető legyen. A szakemberek ezért döntöttek úgy, hogy az eszközt nem fémből készítik."

  Az első öt évnyi kutatómunka eredményeit olvashatták. Következő öt évben 30 milliárd dollárból kitalálják, hogy legyen-e benne képernyő.