2
 • NEXUS6
  #2
  Érdekes, hogy a jóárasított kínai gyártók termékeiben előbb megjelennek azok a képességek, amelyek a valós vásárlói igényekből következnek, pl nagyobb akksi méret. Nem is csoda, hogy jönnek is fel a piacon, amit a nyugati kormányzatok mindenféle himihumi okokra hivatkozva érvényesítetett szankciókkal próbálnak korlátozni, a piacot torzítani. Nem kéne egyszerűen csak nagyobb akksit rakni a telókba, meg használhatóbbra csinálni? Csak kérdem. ;)
 • Macropus Rufus
  #1
  ez megint egy olyan, hogy minek? Oldják meg, hogy a telókat ne 2-3 naponta kelljen tölteni, hanem hetente . Mindenki marha büszke a lapos pár milis telóra, de azért egy fél tégla power bank ott figyel a táskába, ergo akkor már egy vastag telefon is lehetne ami bír egy hetet. De már megszoktam, hogy az ember egyáltalán nem a logikájáról híres.
  Erre most lehet majd venni egy olyan vastag telót mint ami régen pl. egy 6110-es volt, csak hát az 1-1.5 hétig bírta egy feltöltéssel, ez meg kb. 2 napig talán. Marha fontos ám egy telefon életében az, hogy duplázzad a kijelző méretét. Mert minek? Tudom most majd jönnek azzal, hogy munka meg ilyesmi. Hát meg is érdemli az aki eleve androidon akar dolgozni, de azt, hogy még ezt tetézi azzal, hogy telefonon dolgozik...
  De lehet már én vagyok öreg és nem értem a trendet.