Mindenkiből lehet hős - csak Rodriguezből nem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont azért felháborító, mert gyerekeknek készült. Annyira nem volt képes a gárda, hogy GYEREKEK-nek készítsen egy normális filmet. Az egy dolog, hogy a felnőttek torkán lenyomják Adam Sandlar-t, de az már korántsem, hogy a gyerekeknek is ilyen szemeteket kell néznie. Főleg úgy, hogy rengeteg normális gyerek film van, amibe belerakták a munkát. Ez a film egy dolgot tanít, mégpedig azt, hogy munka nélkül is lehet pénzt keresni. Kérdés, hogy vajon erre akarjuk nevelni a következő generációt?
Egy gyereknek készült filmnek legyen tanulsága, legyen értelme, egyszerre szórakoztasson és neveljen. Ez a film egy összecsapott zagyvaság, mindennemű fantázia nélkül szutyok, ami máshonnan másolt dolgokból van összerakva. Arról nem is beszélve, hogy a színészi játék miatt teljesen élvezhetetlen, mert meg sem próbálnak a színészek szívvel-lélekkel dolgozni.
Utoljára szerkesztette: AcsMarci, 2021.01.15. 10:27:24
Egy gyereknek készült filmnek legyen tanulsága, legyen értelme, egyszerre szórakoztasson és neveljen. Ez a film egy összecsapott zagyvaság, mindennemű fantázia nélkül szutyok, ami máshonnan másolt dolgokból van összerakva. Arról nem is beszélve, hogy a színészi játék miatt teljesen élvezhetetlen, mert meg sem próbálnak a színészek szívvel-lélekkel dolgozni.
Utoljára szerkesztette: AcsMarci, 2021.01.15. 10:27:24
Minden egyhelyen, fantasztikus akciókkal: nessbeau.eu
Alita 2? ne basz. Alita nekem kb. pont egyenlő ezzel a filmmel. Számomra gagyi volt az is meg ez is.
Az meg van am., hogy ez gyerek film? Vágod? Hagyd a gyerekfilmek kritikáját a korosztálynak. Vagy mit szeretnél? Tocsogjon a vérbe, hentelés kétpercenként? Vagy olyan agyhalott marhaságokat mint ezek a szuperhős filmek? Ez gyerekeknek készült. Nem neked.
Az meg van am., hogy ez gyerek film? Vágod? Hagyd a gyerekfilmek kritikáját a korosztálynak. Vagy mit szeretnél? Tocsogjon a vérbe, hentelés kétpercenként? Vagy olyan agyhalott marhaságokat mint ezek a szuperhős filmek? Ez gyerekeknek készült. Nem neked.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Hát, megnéztem...
Most mit mondjak? Élveztem? hát nem...
Élvezem volna 10 évesen? Valószínűleg igen. Bár 10 évesen is megnéztem volna a Deadpool-t is 😄
A kritikával teljesen egyetértek, na...
Most mit mondjak? Élveztem? hát nem...
Élvezem volna 10 évesen? Valószínűleg igen. Bár 10 évesen is megnéztem volna a Deadpool-t is 😄
A kritikával teljesen egyetértek, na...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Tenyleg erthetetlen, mi a francert akar valaki egy ilyen gyogyos baromsagot rendezni. Szerintem akarmilyen sok penzert sem tudnanak egy normalis embert ravenni, hogy ilyen agyatlan hulyeseggel foglalkozon.