7
  • AcsMarci
    #7
    Pont azért felháborító, mert gyerekeknek készült. Annyira nem volt képes a gárda, hogy GYEREKEK-nek készítsen egy normális filmet. Az egy dolog, hogy a felnőttek torkán lenyomják Adam Sandlar-t, de az már korántsem, hogy a gyerekeknek is ilyen szemeteket kell néznie. Főleg úgy, hogy rengeteg normális gyerek film van, amibe belerakták a munkát. Ez a film egy dolgot tanít, mégpedig azt, hogy munka nélkül is lehet pénzt keresni. Kérdés, hogy vajon erre akarjuk nevelni a következő generációt?
    Egy gyereknek készült filmnek legyen tanulsága, legyen értelme, egyszerre szórakoztasson és neveljen. Ez a film egy összecsapott zagyvaság, mindennemű fantázia nélkül szutyok, ami máshonnan másolt dolgokból van összerakva. Arról nem is beszélve, hogy a színészi játék miatt teljesen élvezhetetlen, mert meg sem próbálnak a színészek szívvel-lélekkel dolgozni.
    Utoljára szerkesztette: AcsMarci, 2021.01.15. 10:27:24
  • Macropus Rufus
    #6
    Alita 2? ne basz. Alita nekem kb. pont egyenlő ezzel a filmmel. Számomra gagyi volt az is meg ez is.
    Az meg van am., hogy ez gyerek film? Vágod? Hagyd a gyerekfilmek kritikáját a korosztálynak. Vagy mit szeretnél? Tocsogjon a vérbe, hentelés kétpercenként? Vagy olyan agyhalott marhaságokat mint ezek a szuperhős filmek? Ez gyerekeknek készült. Nem neked.
  • takysoft
    #5
    Hát, megnéztem...
    Most mit mondjak? Élveztem? hát nem...
    Élvezem volna 10 évesen? Valószínűleg igen. Bár 10 évesen is megnéztem volna a Deadpool-t is :D

    A kritikával teljesen egyetértek, na...
  • duke
    #2
    Tenyleg erthetetlen, mi a francert akar valaki egy ilyen gyogyos baromsagot rendezni. Szerintem akarmilyen sok penzert sem tudnanak egy normalis embert ravenni, hogy ilyen agyatlan hulyeseggel foglalkozon.