9
  • __Jacek__
    Úgy vot, aztán jött Mando és viszakoznak ennyi , nem baj ez ha belátják hogy egy szarhalom amit a trilogiával műveltek.

Nem kell elismerni, beszédes milyen nevek hangzanak el a Mandalorianban... a expanden univerzumból..
    Az hogy a zsiványok jönnek eleve beszédes, a 1984-et pont 4 percig néztem...
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2021.01.04. 10:19:40
  • grobs
    Eddig az "antológia" filmek nem voltak rosszak. Solo, Rogue One. Az új trilógiának adtam 2 esélyt, de a 3-at nem néztem meg.
  • Master91
    Helyes, ne is nézdd meg, még úgy sincs kész
  • CairoJack
    Eddig nem az volt, hogy a régi kánont dobják a fenébe? Jaaaaa... hogy a saját kreálmányuk akkora f*s lett, hogy semmit nem lehet kezdeni vele. Egy hulladék, okádék, koncepció és fantázia nélküli tákolmány, ami hihetetlen ocsmány módon használta ki az emberek jóhiszeműségét, és hihetetlen méltatlan módon bánt a régi filmek karaktereivel.

Ezek után nézzen Disney Star Wars-t, akinek két anya van.
    (Esetleg, ha a Disney hivatalosan is elnézést kér az előző trilógiáért, semmisnek nyilvánítja, és forgat helyette egy újat, egy méltót!!!)

Instant felejtős és bukó ez a film!
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2021.01.03. 20:25:08
  • Kelta
    Honnan veszed?
  • lac coo
    Valaki elmondta valkinek amit valaki hallott, hogy jó lesz a történet, Ez a hír ..? :D
  • MerlinW
    Hát, miután Rogue Squadron, ezért az Új remény és Jedi visszatér között.
  • Kelta
    időben mikor történik a történet folyamatban? ez a fő kérdés..