3
 • Zsombor99
  #3
  Lehet, hogy nem vet rám túl jó fényt, de egyetlen "frissebb" címmel se játszottam még. Le vagyok ott ragadva, hogy: Omsi2, Mafia (az új verziója is jó), Garry's mod, archív feltöltésekből összeszedegetett régi játékok, valamint a Humongous Entertainment összes ismert játéka is.
  Nem tudom, hogy miért, de valamiért az új címek nem vonzanak engem, meg persze némelyiknek az árát is kicsit magasnak találom. Megszámlálhatatlan mennyiségű GTA5 videót láttam már, mégse vettem még meg a játékot, valamiért túl komplexnek találom (majdnem "real life" szimulátor).
  Ráadásul vannak olyan játékok is, amiket csak azért szereztem meg, hogy a Garry's mod használatához szükséges "content" csomagok meglegyenek, ilyen például a TF2 vagy a "CSGO" is. (...)
  Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2020.12.28. 11:41:55
 • Vanek úr
  #2
  Nekem a Chimera Squad-dal semmi bajom nem volt, bőven belefért a rajzfilmesebb megjelenítés is (pláne az 'emberi ufo'-k miatt is). Az ára alapján az első olyan játék lett, amit megjelenésekor vettem meg.
 • monk00
  #1
  Ezek közül csak a doom volt jó. A többi, a külső nézetes látvány világával már nagyon unalmas. Több belső szemszöges játékokat is csinálhatnának...