5
  • Omega
    #5
    Ez profit szerzéséről szól, eladják a parasztnak a fóliát ugyanolyan drágán mint egy rendes műszerfalat a gyártási költség pedig a töredékére esik, a minőség itt nem fontos szempont.
    Olcsóbb eszközökhöz jó lehet, de ilyen fóliázott autót nem vennék.
    Utoljára szerkesztette: Omega, 2021.01.01. 14:34:46
  • M2 #3
    Számomra ez egy teljesen értelmezhetetlen cikk. Nincs kapcsolat a mondatok között.

    Például:
    "E megoldások elsősorban az elektromos autókba kerülhetnek majd, hiszen azok motorjai nem produkálnak megfelelő mennyiségű hulladékhőt az ülésfűtések számára."

    Ülésfűtés a belső égésű motor maradékhőjével? Mikor? Ki? Hogyan?
  • Timbu
    #2
    Ez most egy megkésett '95-ös hír, hogy hogy képzelik el a gyártók a jövő autóját? :)
    Ezt az egészet megkésetté teszi, hogy az összes új autóban egy nagy központi kijelző van, aztán viszlát. (Ami mellé persze szériatartozék a sávtartó automatika meg vészvék asszisztens is...)
    Utoljára szerkesztette: Timbu, 2020.12.21. 20:37:07
  • kvp
    #1
    Azert a rezisztiv ultesfutes eseten megnezem, hogy az energiat 100%-ban hove alakito futoszalaknal hogyan lesz hatekonyabb barmi mas technologia. (az elektromos futes az mindig 100%-osan hatekony) Inkabb alacsonyabb eloallitasi kolteget lehetne irni.

    A folias vezeroelemekkel kapcsolatban pedig annyit tudok mondani, hogy az erintokijelzoknel mar csak a kijelzo nelkuli erintofolia rosszabb visszajelzes celjara. Se azt nem tudjuk, hogy jo helyen ertunk-e hozza, se azt, hogy tenyleg erzekelte-e a parancsot es ha meg kijelzo sincs alatta, akkor aztan semmi visszajelzes nincs hogy tulajdonkeppen tortent-e valami. Viszont az ulesfuteshez hasonloan egyetlen kapacitiv matricanal olcsobb megoldast nehez elkepzelni. Nem veletlen, hogy az uj autok ara folyton megy felelfe, egyre tobb uj sporolasi lehetoseget kell beepiteniuk a gyartoknak, hogy nyeresegesek maradjanak. (raadasul mig egy gomb vagy kapcsolo altalaban cserelheto vagy javithato, addig ha egy ilyen folia tonkremegy, akkor az egesz foliat ki kell cserelni, ami ragasztott elemek eseten az egesz panel cserejet is jelentheti)